Moartea misterioasă a Cristinei Țopescu. Medicii legiști au găsit medicamente în organism

Vedeta de televiziune Cristina Țopescu a murit singură în locuința sa, în jurul Anului Nou, detaliu aflat în urma anchetei începută de oamenii legii. Medicii legiști au finalizat parțial autopsia, au făcut deja documentația, iar actele au ajuns deja pe masa procurorilor care se ocupă de caz.

separator
Decesul a survenit acum ceva timp, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Autopsia s-a realizat cu dificultate, potrivit unor surse citate de România TV, din cauza gradului ridicat de descompunere al trupului neînsuflețit, scrie spynews.ro.

Legiștii au găsit în stomacul Cristinei Țopescu medicamente și, totodată, s-au prelevat probe, urmând să se facă expertize toxicologice amănunțite pentru a se vedea ce medicamente a ingerat Critina Țopescu înainte de a se stinge din viață.

Procurorii au stabilit ca moartea Cristinei Țopescu să fie considerată una suspectă, având în vedere condițiile misterioase în care a fost găsită jurnalista. Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost descoperit abia aseară, duminică, 12 ianuarie, deși decesul ar fi survenit în urmă cu aproximativ două săptămâni. Ancheta dosarului morții Cristinei Țopescu este în continuare în desfășurare, iar oamenii legii vor afla în următoarele zile cum a murit, de fapt, jurnalista.

Șapte zboruri noi low-cost, din Iași și Bacău, spre Munchen, Köln, Atena, Torino și alte orașe europene
Articolul anterior
La mulți ani pentru Regina-Raluca, fiica Tatianei Heghea, care astăzi împlinește 4 anișori!
Articolul următor
Alte articole interesante