Moartea unei vedete a zguduit Bollywoodul!

jiah_khan_jrj4u-15Zilele acestea actriţa  Boliwoodian

separator
ă, Jiah Khan a fost găsită spânzurată în locuinţa ei din oraşul indian Mumbai.  Deși se zvonește că s-ar fi sinucis din cauza unor probleme sentimentale, autoritățile fac în continuare cercetări.

Jiah Khan, în vârstă de 25 de ani, a debutat la Bollywood în 2007, şi a colaborat cu actori celebri. Actriţa s-a născut în New York şi a crescut în Londra înainte de a merge în Mumbai pentru o carieră la Bollywood. Moartea ei a provocat un şoc în industria filmului indian. Ultimul film în care a jucat a fost o comedie din 2010, „Housefull”, în care a avut un rol secundar.

208920-jiah-khan-pure-concept-2012-collectionhot_pic_Jiah-Khan_182 images

Moartea suspectă a starletei indiene vine după o altă crimă petrecută anul trecut. În aprilie 2012, actrița de 26 de ani, Meenakshi Thapa, a fost răpită de doi aspiranți actori, care au cerut o răscumpărare de la familia ei, dar care, într-un final, au omorât-o pe Thapa.

În iulie 2012, o altă moarte cruntă a șocat showbizul Indian, cea a actriței Laila Khan și a familiei sale, ca urmare a unei dispute asupra unor proprietăți imobiliare.

Prima declaraţie după divorţ: “Am luat împreună decizia de a ne despărţi”!
Articolul anterior
La 23 de ani a născut patru baieței și o fetită! FOTO
Articolul următor