„Modă și stil în Chișinăul și Bucureștiul anilor 30”. Muzeul Național de Istorie a Moldovei vă învită la expoziția colecționarului și istoricului de modă Alexandre Vassiliev

În data de 2 aprilie 2019, Muzeul Național de Istorie a Moldovei a inaugurat expoziția tematică a colecționarului și istoricului de modă Alexandre Vassiliev „Modă și stil în Chișinăul și Bucureștiul anilor 30″. Expoziția magică prezintă moda și stilul anilor 1930, al doamnelor și domnișoarelor din Basarabia și România.

separator
Aceasta prezintă o colecție unică de rochii ale faimoaselor vedete ale estradei românești și unele dintre cele mai rare accesorii atribuite perioadei anilor 30 ai secolului XX. Fiecare rochie are o poveste aparte.

Expoziția reprezintă retrospectiva siluetelor la modă din acei ani, ceea ce se potrivește perfect cu interiorul Muzeului Național de Istorie a Moldovei. Oaspeții pot admira, de asemenea, mai multe imagini care demonstrează frumusețea, eleganța, expresivitatea siluetelor și strălucirea creațiilor acelei epoci.

      Expoziția a fost organizată în colaborare cu Fundația Alexandre Vassiliev și va putea fi vizitată până pe data de 2 mai 2019. Preţul biletului de intrare – 100 de lei.

Sursa foto

Ce trebuie să ştie toate femeile care îşi doresc o talie mai suplă?
Articolul anterior
Prințul Harry și Meghan Markle și-au lansat cont oficial pe Instagram
Articolul următor
Alte articole interesante