Model Victoria’s Secret, infectat cu coronavirus: ,,Mă durea în piept”

Modelul Alexina Graham a povestit, pe Instagram, prin ce a trecut fiind diagnosticată cu coronavirus.

separator
„Prima zi am petrecut-o în toaletă, vomitând de mai multe ori. Apoi a apărut febra şi am început să am frisoane severe. Aveam psihicul la pământ şi nu mai puteam să respir. Mi-am pierdut capacitatea de a putea vorbi corect în propoziţii complete, simţeam că îmi cedează plămânii, mă durea în piept, nu puteam să intru şi să ies dintr-o baie singură, aveam nevoie de ajutor pentru a mă pune în pat. Chiar şi mâncatul devenise un chin.“

Aceasta a fost internată în spital, a fost sub atenţia medicilor. Acolo s-a pozat cu o branulă în mână semn că nu s-a simţit deloc bine. Ulterior, ea a fost externată şi a intrat în carantină la domiciliu.

Ea a avut un apel către toţi cei care o urmăresc. I-a sfătuit pe toţi să rămână în case şi să asculte sfaturile autorităţilor: „Staţi cu toţii în siguranţă. Prima fotografie a fost făcută când am început deja autoizolarea acasă, primele simptome au început să apară, dar am crezut că am doar intoxicaţii alimentare“.

Din fericire, Alexina Graham nu este singură, ci beneficiază de ajutorul surorii sale. I-a mulţumit pentru tot sprijinul în aceste clipe dificile: „Sora mai mică are grijă de sora cea mare. Îţi mulţumesc, surioară. Eram speriată, aveam dureri şi nu ştiam ce urma să se întâmple, dar ai avut grijă de mine, m-ai susţinut, mi-ai şters lacrimile şi ai fost acolo la fiecare pas. Când nu puteai să fii cu mine la spital, erai acolo la telefon. Familia, cel mai bun prieten şi asistenta mea acasă. Te iubesc. E ziua a cincea şi devin mai puternică şi mă simt mai bine pe zi ce trece“.

Sursa

Președintele Klaus Iohannis: ,,Dragii mei, nu veniți anul acesta acasă de Sărbători”
Articolul anterior
Ministrul Educației: „Vacanța de vară nu se amână”
Articolul următor
Alte articole interesante