Modovenii la Campionatul Mondial la Karaoke

După tentativa eșuată de anul trecut a lui Denis Latâșev de a ajunge în acest concurs, iată că anul acesta, doi moldoveni au ajuns să reprezinte Republica Moldova la Karaoke World Championships 2012 din Lappeenranta, Finlanda.

separator

Câştigătorii Campionatului Național la Karaoke-2012, Denis Latâşev și Victoria Beregoi, au arborat drapelul țării noastre la cea de a X-a ediție a Karaoke World Championships. Anul acesta la campionat au participat reprezentanți din peste 30 de țări. Iar din partea fiecărei țări au participat câte doi reprezentanţi.

”Acest concurs reprezintă o treaptă pentru mine. Aveam nevoie de el, ca să depășesc statutul de interpret amator. Cred că am reușit să mă prezint foarte bine, deși nu am luat un loc de frunte” – a mărturisit Denis Latâșev pentru unica.md.

După prestația din Finlanda, Denis a primit și două oferte de la producătorii din Rusia. Nu a dat prea multe detalii, dar ne-a sugerat că la anul ar putea să reprezinte o altă țară la concursurile internaționale.

Victoria Beregoi nu a primit oferte din parte producătorilor străini, dar s-a ales cu o cere în căsătorie din partea prietenului ei. Nu am reușit să o contactăm pentru mai multe detalii, dar promitem să o facem mai târziu.

Gestul soţiei prinţului moştenitor al Norvegiei a uimit întreaga lume
Articolul anterior
A renunțat la vacanţa din Franţa în favoarea muncii din Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante