Moldova Agroindbank – o nouă locaţie, o nouă experienţă de banking

Clienţii Moldova Agroindbank au simţit deja gustul unei noi experienţe de banking. O nouă locaţie, un nou design interior şi exterior şi o combinaţie fină între asistenţa individuală şi cea digitală. Toate acestea au devenit deja o realitate cotidiană pentru clienţii persoane fizice ai Sucursalei “Miron Costin” a MAIB.

Moldova Agroindbank: ,,Schimbarea vine la pachet cu o nouă abordare în deservire din partea angajaţilor MAIB, dar şi cu mai multă autonomie pentru clienţii băncii în efectuarea operaţiunilor bancare”.

,,Sucursala Miron Costin este prima sucursală deschisă de MAIB în Chişinău în momentul creării băncii, în 1991 și a fost întotdeauna un motiv de mândrie pentru noi, care a devenit și mai accentuat acum. Pe lângă designul atractiv şi confortul creat pentru clienţi în noua locație a sucursalei, combinăm deservirea individuală cu cea digitală. Am simplificat şi continuăm să simplificăm procesele bancare, astfel încât să facilităm cât de mult posibil interacţiunea clienților cu banca”.

,,În acelaşi timp, am accelerat digitalizarea serviciilor bancare, oferindu-le clienţilor instrumentele necesare pentru a face banking comod, rapid şi în siguranţă, oricând şi de oriunde. Chiar venind la sucursală, au la dispoziţie instrumente digitale care le permit să efectueze operațiuni de sine stătător şi să beneficieze de consultanţă pentru aceasta, la necesitate. Astfel, această abordare transformă sucursala într-un spaţiu unde clienţii dezvoltă şi aprofundează relaţiile cu banca, beneficiind în acelaşi timp de independenţă în efectuarea operaţiunilor bancare”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele Comitetului de Conducere al Moldova Agroindbank, cu ocazia deschiderii sucursalei.

Dacă ai trecut deja pragul Sucursalei „Miron Costin”, atunci ştii că vei fi întâmpinat cu toată bunăvoinţa de meeter greater, consultanţii MAIB care te vor direcţiona către punctele de interes, te vor consulta şi îţi vor propune soluţii în funcţie de necesităţile tale.

De altfel, meeter greateri vei întâlni în tot mai multe sucursale MAIB – sunt persoanele care te ajută să ai o experienţă plăcută şi utilă de digital banking şi te ghidează în utilizarea serviciilor digitale, a aplicației mobile MAIBank, a terminalelor de autoservire.

Eşti binevenit în noua locaţie a sucursalei „Miron Costin”, amplasată pe bd. Moscovei, 9/5. Pe lângă spaţiile de așteptare confortabile şi deservirea prietenoasă, ai la dispoziţie o rețea de dispozitive digitale în zona de autoservire 24/7, dar și un bancomat multifuncțional în regim de autoservire, pentru o experienţă de banking pe placul tău. Iar pentru maximă comoditate, rapiditate şi o doză necesară de siguranţă, ai o bancă întreagă în buzunarul tău prin intermediul aplicaţiei MAIBank.

Chișinăuienii vizitează strada 31 August 1989 pentru a face poze cu caldarâmul istoric al Capitalei

O bogăție istorică a ieșit la suprafață în urma demarării lucrărilor la strada 31 August 1989 din centrul municipiului Chișinău. Un caldarâm vechi de peste 100 de ani ne transpune în misterul senzațional al vremurilor istorice, cu o deosebită admirație pentru trecut. Autorităților le-a venit ideea să păstreze o porțiune din această comoară pe care au pășit înaintașii noștri. Între timp, chișinăuienii încântați merg la fața locului pentru a face poze și a surprinde o fărâmă din istoricul prețios.

Ar putea fi o imagine cu stradă
foto: Eugen Urușciuc

În timp ce unii locuitori ai Capitalei pledează pentru păstrarea pavajului, alții sunt de părere că acesta nu trebuie păstrat deoarece ar fi impracticabil pentru lumea modernă a urbei.

,,Zic: ia dă să ating și eu caldarâmul istoric al Chișinăului 🙂”, a menționat pe facebook Eugen Urușciuc, autorul imaginii de mai sus. Alți internauți au comentat:

,,Foarte frumos 👏

,,Ar fi ideal de transformat în alee pietonală”

,,Cât e de frumos”

,,Eu cred ca îs unicul care nu înțelege de ce îi așa de multă agitație cu caldarâmul acesta. Orașul trebuie să fie în primul rând comod pentru oameni și în al doilea rând frumos.

,,Acest pavaj are o mulțime de dezavantaje: el nu este nici comod și nici nu ii tare frumos. Pe el este foarte dificil de deplasat cu cărucioare cu copii, cu biciclete/trotinete, chiar și pentru pietoni îi incomod. Unicul lui plus este faptul că-i foarte vechi, dar pentru o simplă „nostalgie” să creezi atâta disconfort în centrul capitalei, un absurd”, a mai scris un tătic.

MAEIE salută concluziile Consiliului European care reafirmă sprijinul continuu al Uniunii Europene pentru Republica Moldova

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene salută concluziile Consiliului European care reafirmă sprijinul continuu al Uniunii Europene pentru Republica Moldova în procesul de aderare la marea familie europeană.

MAEIE salută concluziile Consiliului European care reafirmă sprijinul continuu al UE

Uniunea Europeană a anunțat că va continua să ofere Republicii Moldova tot sprijinul relevant, inclusiv pentru consolidarea rezilienței, securității, stabilității, economiei și aprovizionării cu energie a țării în fața acțiunilor destabilizatoare ale actorilor externi. De asemenea, va acorda sprijin în procesul de aderare la UE. În acest context, Consiliul European a invitat Comisia Europeană să prezinte un pachet de sprijin înainte de următoarea sa reuniune, transmite IPN.

„Suntem recunoscători pentru angajamentul UE de a consolida rezistența, securitatea, stabilitatea, economia și securitatea energetică a Republicii Moldova, în special în contextul încercărilor unor actori externi de a destabiliza țara noastră”, menționează Ministerul de Externe într-un comunicat de presă.

Potrivit MAEIE, Republica Moldova este pe deplin angajată în calea sa de aderare la Uniunea Europeană și apreciază sprijinul UE în acest sens.

Meteorologii anunță pentru astăzi temperaturi de +20 grade celsius

Temperaturi record în luna martie. Meteorologii anunță pentru astăzi, 24 martie, temperaturi de +20 grade celsius.

Prognoza-meteo-marți-7-aprilie-2020.-În-ce-zone-din-țară-se-vor-înregistra-cele-mai-ridicate-temperaturi.-Anunțul-meteorologilor-2  | Unica.md

Temperatura maxima a zilei se va încadra între +15..+20ºC. Temperaturile minime ale nopții următoare se vor situa între +1..+6°C.

Precipitațiile continuă să lipsească. Vântul va sufla slab spre moderat.

Irina Rimes, desemnată ,,Cea mai stilată vedetă din România în 2020”!
Articolul anterior
1.441 cazuri de Covid-19, confirmate în ultimele 24 ore
Articolul următor