Moldova Agroindbank solicită INSISTENT clienţilor să evite deplasarea la bancă pentru achitarea facturilor

În contextul situaţiei provocate de COVID-19, stării de urgență declarate în Republica Moldova şi a măsurilor întreprinse pentru prevenirea răspândirii virusului, Moldova Agroindbank solicită repetat şi în mod INSISTENT clienţilor să se abţină de la deplasarea la unităţile bancare pentru achitarea plăţilor comunale.

separator
Facturile, amenzile, transferurile şi alte plăți pot fi efectuate prin intermediul soluţiilor alternative:

  • MAIBank – permite persoanelor fizice să efectueze zeci de operaţiuni bancare, inclusiv achitarea facturilor.
  • Internet Banking – la dispoziția clienților persoane fizice și persoane juridice de pe site-ul maib.md pentru o gamă vastă de operațiuni bancare, inclusiv achitarea facturilor.
  • Terminalele multifuncţionale – permit achitarea facturilor cu numerar și pot fi găsite în zonele de deservire 24/24 ale Moldova Agroindbank.

Totodată, MAIB atrage atenţia clienţilor asupra faptului că mai mulţi prestatori de servicii de utilităţi publice au anunţat deja că nu vor recurge la măsura de deconectare sau penalităţi pe toată durata avertismentului de pericol epidemiologic (Apa Canal, Moldovagaz). Alții au anunțat modalitățile de achitare online – Moldtelecom, Premier Energy.

Pentru suport şi detalii, MAIB este la dispoziţia clienților 24/24 prin intermediul Contact Center la numărul de telefon 1313.

Pentru că ne pasă, echipa Moldova Agroindbank reitrează apelul autorităţilor – Staţi acasă!

Smiley, profund uimit! A plătit cu palma și le-a arătat fanilor cum a făcut asta

Plata cu cardurile bancare și cu smartphone-ul ar putea ajunge în curând istorie. O nouă modalitate de plată se folosește deja în Statele Unite ale Americii. Este vorba despre plata cu palma. Mai exact, după cumpărarea produselor, clienții nu vor mai scana carduri, ci propria mână. Aflat în SUA, Smiley, uimit de acest mod de plată, a postat și un clip pe tiktok. Actorul Florin Călinescu condamnă însă această metodă. 

„Da, deci în America s-a ajuns la nivelul la care se poate plăti cu palma. Nu știu dacă știați treaba asta.
Te înscrii și după aia plătești cu palma la magazin. Ăsta e prețul corect! Bine ați venit în viitor!”, a spus Smiley.@smiley_omul În America se plătește cu palma. Bine ați venit în viitor! ✋🏼”

La polul opus este cunoscutul actor Florin Călinescu care condamnă ferm decizia ca plata cu cash să fie interzisă.

„Eu nu sunt îngrijorat de crypto, eu sunt îngrijorat că ăștia vor sa nu ne mai lase cu cash în curând, sper să nu apuc. Nu există în România, n-o sa apucam nici tu ca oamenii încă sunt la țară și când vând o vaca nu pot sa dea cu cardul una la mana”, a spus Călinescu, conform Realitatea.net.

Maia Sandu a discutat cu secretarul britanic pentru Afaceri Externe despre cooperarea dintre Chișinău și Londra

Președintele Maia Sandu, care se află în Marea Britanie pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea, s-a întâlnit cu secretarul de Stat pentru Afaceri Externe, Commonwealth și dezvoltare de la Londra, James Cleverly.

Oficialii au vorbit despre cooperarea bilaterală, în special cea economică. Au fost discutate evoluțiile de securitate din ultima perioadă, cum R. Moldova poate deveni un furnizor de stabilitate în regiune și cum ne pot ajuta partenerii britanici în acest sens.   

Șeful statului a apreciat contribuția Marii Britanii la realizarea reformelor pe care le întreprindem, în special pe segmentul anticorupție.

Grozăvie în Ceadîr-Lunga! Un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, a spulberat un copil de 8 ani

Un alt accident grav cu implicarea unui motociclist, produs astăzi.

Mașină de Poliție, surprinsă cu o pungă în loc de girofar

În această seară, în jurul orei 18:00, Poliția din Ceadîr-Lunga a fost sesizată, prin apel telefonic la 112, despre producerea unui accident în satul Baurci din raionul Ceadîr-Lunga.

Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit preliminar că, un tânăr de 18 ani, fără permis de conducere, conducând motocicleta a tamponat un copil de 8 ani care a ieșit din ograda casei pe un drum adiacent, deplasându-se cu bicicleta.

În urma impactului, copilul a fost transportat la spital. La moment acesta se află în reanimare, în stare gravă.

Rezultatul testului alcoolscopic al șoferului este negativ.

Pe caz a fost inițiată o anchetă, în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

Amintim despre importanța atenției, echipării motocicliștilor și ajustării limitei de viteză.

Simona Halep donează pentru spitalele din România. Mesajul tenismanei!
Articolul anterior
Video! Cum arată Aeroportul Internațional Chișinău după sistarea traficului
Articolul următor