În Moldova ,,cresc bani pe copaci”. Video!

Un grup de tineri din Moldova, ingenioși de fire, au făcut ca banii să crească pe copac.

separator

Nu se știe de unde le-a venit inspirația tinerilor, dar e lesne de înțeles, în contextul discuțiilor din țara noastră, când se vorbește mult despre ,,miliard”, ,,bani furați”, lăcomia aleșilor poporului.

,,Banii nu cresc pe copac, dar în Moldova totul e posibil”, afirmă tinerii care, până la urmă, au realizat un experiment social. Au lipit mai multe bacnote de 1 leu pe ramurile verzi, încercând să afle reacția oamenilor la un copac plin cu bani.

,,Tu ce ai face în așa situație? Ai lua banii sau ai trece pe lângă?”, se întreabă autorii clipului filmat cu camera ascunsă. Vezi cum au reacționat trecătorii.

https://youtu.be/rsfFRarIcOc

Marina Tauber știa că va fi încătușată. Mesajul pe care l-a transmis urmăritorilor săi

Dimineață, la Aeroport, Marina Tauber menționa că reținerea ei ar fi legată de activitatea ei politică, inclusiv în Gagauzia, unde candidatul Partidului Șor, Evghenia Guțul, a ieșit în turul doi de scrutin.

”Ei se tem de mine, de Ilan Șor și de echipa noastră, vor să mă aresteze. Înțeleg de ce: sunt activiă, nu sunt deacord cu ei, continui critica, lupta cu ei. O să lupt pentru cetățenii noștri… Anunț pe toți, inclusiv pe Maia Sandu, că revin joi în țară. O să-i mulțumesc și pe procurori și pe tine Maia Sandu de asemenea cadou de ziua mea”, a conchis Tauber.

”Cred că în curând, doamna Sandu, o să primești și tu asemenea cadouri de ziua ta de naștere!” Sunt ultimele declarații făcute de deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, la Aeroportul Internațional Chișinău, care a fost încătuțată de oamenii legii.

Amintim că procurorii au anunțat că deputata Marina Tauber a fost reținută astăzi, 1 mai, la Aeroportul Internațional Chișinău, în rută spre Tel Aviv, Israel prin Istanbul, Turcia. ”La baza reținerii a stat ordonanța procurorului din Procuratura Anticorupție, emisă tot astăzi, pe motiv că învinuita a încălcat condițiile prevăzute de măsurile preventive aplicate în privința ei (conform art. 170 Codul de procedură penală)”, anunță Procuratura Anticorupție.

Atenție, chișinăuieni! Circulația troleibuzelor pe Viaduct este sistată

Ca urmare a lucrărilor de reabilitare a drumului de pe Viaduct, bulevardul Dacia, direcția spre Porțile Orașului, este afectată circulația troleibuzelor, informează Primăria Chișinău.

Circulația troleibuzelor este sistată pe drumul de pe Viaduct

Prin urmare, rutele de troleibuz nr. 2 și 22 sunt redirecționate de pe bulevardul Stefan cel Mare și Sfânt spre Gara Feroviară, bulevardul Decebal și în continuare pe traseul stabilit, până la orele 17:00.

În acest sens, Primăria Chișinău solicită înțelegere și își cere scuze pentru incomoditățile create, iar personalul liniar este la dispoziția publicului călător pentru a oferi informații suplimentare despre redirecționări.

Un vlogger internațional, frapat de interpretarea live a Surorilor Osoianu! Vezi ce le-a arătat miilor de urmăritori ai săi

Vloggerul muzical de nivel internațional Jaybee de pe TikTok a publicat un videoclip cu reacția sa la interpretarea live a Surorilor Osoianu din timpul unui concert. Străinul a fost plăcut surprins de glasul artistelor și a împărtășit impresiile sale cu cei 181 700 de urmăritori, scrie www.diez.md.

„Este nemaipomenit!!!!!”, a scris tânărul pe rețeaua de socializare.

Secvența video la care a reacționat străinul face parte din performanța live a Surorilor Osoianu cu Irina Rimes – Ielele. Momentan, clipul tânărului a acumulat două milioane de vizualizări, peste 182 000 de inimioare și 5 266 de comentarii.

Mai jos, vedeți cu ce emoții a rămas vloggerul muzical.

@spillingteawithjaybee @mariaasiga just absolutely stunning !!!! #african #africanjazz #music #livemusic #senegal #senegaltiktok #singing ♬ original sound – Jaybee

Filma fetițe goale și le punea pe internet. Un moldovean va ajunge după gratii pentru pornografie infantilă
Articolul anterior
Astronauta NASA Anna Fisher, prima mamă în istorie care a zburat în spațiu, vine în Moldova
Articolul următor