Moldova Fashion Days: Cel mai mare show de modă din țară revine!

Cel mai impresionant show de modă din țară, Moldova Fashion Days revine cu ediția de toamnă – iarnă, într-un nou format! Acum poți admira colecțiile designerilor autohtoni la un click distanță! Moldova Fashion Days revine, pe 26 septembrie, sub forma unui maraton cu durata de o zi.

separator

Astfel, un public impunător, mii de oameni vor avea ocazia să cunoască colecțiile care le-au pregătit designerii autohtoni pentru sezonul toamnă/iarnă.

Trebuie doar să te conectezi online prin smartphone sau computer și să urmărești în direct cele mai noi tendințe din lumea modei.

O alegere îndrăzneață a țesăturilor, elemente și combinații neașteptate, culori trendy – sunt trăsăturile distinctive ale colecțiilor din acest sezon, ne asigură organizatorii evenimenrului.

Pe lângă plăcerea estetică de a urmări o paradă a frumuseții și eleganței, cu siguranță vă veți inspira pentru reînnoirea garderobei personale pentru sezonul care vine. Veți avea parte și de imagini din backstage, dar și de fashion talks cu designerii, modelele, influencerii și alte personalități din domeniul modei. Mai mult, puteți câștiga premii participând la concursurile și tombolele ce se vor organiza pe întreaga durată a maratonului.

Show-ul va putea fi urmărit pe paginile de facebook Moldova Fashion Days, Din Inima, APIUS, Digital Park, pe canalul de youtube Din Inimă, dar și pe paginile designerilor și site-urile partenerilor media.

Mai jos, vezi lista designerilor care s-au înscris până în acest moment la show-ul de modă!

Colecțiile pentru copii:

CRÈME BRÛLÉE
Dani.Kristine
Mi-e dor
Mini Lady
Gami Dress
Lidia Selici Kids
Pupi

Colecțiile pentru adulți:

Alina Bradu
Tricon
Georgette
Arabadji
Kasandruta
O’devalle
Nicole Storm
Julia Allert
Zip House (Scripnic Victoria)
Zip House( Janu Mihai)
Zip House (Bruma Tatiana)
Zip House ( Don Zorina)

Scenariu sumbru în Marea Britanie: Se va ajunge la 50.000 de contaminări pe zi luna viitoare
Articolul anterior
Produse alimentare cu ambalajul deteriorat sau care se apropie de data expirării vor fi oferite celor nevoiaşi
Articolul următor
Alte articole interesante