Moldova, inclusă în primele zece cele mai bune destinații de vin și gastronomie ale lumii

Moldova este inclusă în primele zece ,,Cele mai bune destinații de vin și gastronomie ale lumii”. Potrivit autorilor ratingului, țara noastră atrage turiștii cu frumusețea naturii, mâncărurile tradiționale și vinul incredibil, precum și cu ospitalitatea localnicilor, scrie publicația internațională Winerist.com.

separator
,,Această națiune mică, dar frumoasă, care trăiește pe teritoriul situat între România și Ucraina, atrage turiștii cu peisajele sale, arhitectura magnifică, istoria și farmecul rural. Moldova este o țară cu una dintre cele mai vechi și fascinante culturi viticole din Europa. Aici veți găsi cea mai mare crama subterană din lume și peste 150 de producători de vin.

Frumusețea naturală neatinsă a Moldovei, mâncarea și vinul local incredibil, precum și ospitalitatea unică vor face ca orice vizitator să se simtă membru al acestei mari familii. Nu este de mirare că sintagma „Fii oaspetele nostru” a devenit sloganul turistic al țării ”, spune Winerist.com.

Topul primelor 10 Cele mai bune destinații vinicole și gastronomice ale lumii au inclus, de asemenea, Anglia, Santa Barbara, Franciacorta din Italia, Valea Yarra din Australia, Sicilia, Alentejo, precum și Elveția, relatează tv8.md, conform sursei citate.

Va ninge în toată ţara şi va fi viscol. Iată când se întoarce iarna! Vezi prognoza meteo
Articolul anterior
Cea mai ieftină pâine din Moldova se vinde la Fălești. Franzela costă doar 1 leu
Articolul următor
Alte articole interesante