Moldova: slujbele în biserici, interzise timp de două săptămâni

Slujbele în biserici vor fi interzise pentru două săptămâni. O decizie în acest sens a fost luată de Guvernul RM în urmă cu puțin timp.

separator
Amintim că ieri au fost confirmate alte două cazuri de infecție. Persoanele au revenit recent din Italia, țară aflată în carantină națională din cauza Covid-19.

Pe 11 martie a fost confirmat al patrulea caz de coronavirus a fost confirmat de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

La 10 martie, încă două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Republica Moldova. Este vorba despre doi adulți, care au fost spitalizați la Toma Ciorbă, după mai multe zile petrecute acasă, fără a respecta un regim de carantină. Aceștia au efectuat vizite în Italia, la sfârșitul lunii februarie.

Potrivit ministrei, este vorba despre una dintre cele două persoane, care au fost testate încă o dată. Rezultatele testului pentru a doua persoană încă nu sunt gata. Ministra a spus că a patra persoană infectată este tânărul care a venit cu cursa Milano – Chișinău, împreună cu prima victimă.

Primul caz de coronavirus a fost confirmat pe 7 martie în Republica Moldova, fiind vorba despre o femeie venită din Italia.

sursa: www.unimedia.info

Ultima oră! Moldova sistează zborurile din Europa
Articolul anterior
Ministerul Educaţiei are patru scenarii pentru recuperarea orelor în școli și alte instituții de învățământ
Articolul următor
Alte articole interesante