Moldoveanca Anastasia Iacub și Saimon Mardanshin au părăsit proiectul ,,Dom-2”

Modelul Anastasia Iacub şi partenerul ei, Saimon Mardanshin, au plecat de la reality-show-ul „Dom-2”, după șase luni de proiect.

separator
Despre aceasta Anastasia și Saimon au dezvăluit pe Instagram. Moldoveanca a publicat un mesaj emoționant:

,,E timpul să o spun …! În aceasta zi pentru ultima dată am îmbrățișat bărbatul care mi-a fost drag, m-a protejat, iubit și ajutat … sufletul mă doare că s-a întâmplat totul astfel, dar … se pare că iubirea nu a fost suficientă pentru a fi împreună.

Iubitul meu Sam @saimon_mardanshin îți sunt recunoscătoare pentru toate emoțiile pe care mi le-ai oferit, nu regret nici o zi petrecută cu tine! Chiar dacă suntem la distanță, eu sunt mereu acolo și poți să contezi pe mine.

Am părăsit proiectul! ,,Dom 2” a fost ca o școală pentru mine. Iubesc foarte mult acest loc și sunt recunoscătoare tuturor pentru tot …! Și, cel mai important, totul a fost real! Au trecut 6 luni, dar parcă totul ar fi început ieri …Îmi va lipsi foarte mult acest loc …! Cea mai importantă sarcină: să mergem mai departe și să ne atingem obiectivele! Vă mulțumesc pentru sprijin, vă iubesc, urmăriți viața mea! Ea va fi fascinantă și interesantă în continuare”, a scris Anastasia.

Și Saimon Mardanshin a publicat un mesaj de adio:

,,Nu pot spune că am plecat sau am părăsit proiectul, nu. Eu, pur si simplu, am ales sa merg mai departe… Nu am îndeplinit misiunea principală a proiectului, dar sunt extrem de recunoscător proiectului pentru experiența mea. Pentru ascensiune. Pentru o gamă uriașă de emoții. Pentru respect și recunoaștere.
Nastenka @anastasia_iacub, mulțumesc! Ești o fată demnă de demn de iubire și familie! O jumătate de an de relație nu a trecut neobservată … și te tratez nespus de bine. Îmi pare rău pentru tot. Tu și eu nu suntem doi străini și sunt întotdeauna gata să pun umărul atunci când vei avea nevoie. După ce mi-am anunțat plecarea, Nastya a decis, de asemenea, să plece..

A fost trist și vesel în același timp, dar aceasta este viața … tindem cu toții undeva. Există o mulțime de planuri și proiecte în capul meu. Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și griji! Eu sunt pentru victorie”, a scris Saimon.

     

Start înscrierilor la cea de-a 7-a ediție a proiectului online „Galina Tomaș îți cumpără kg”!
Articolul anterior
Accident teribil în nordul țării: un tânăr de 21 de ani s-a stins pe loc, alți patru au ajuns la spital
Articolul următor
Alte articole interesante