Moldoveanca de la ,,Dom 2” și iubitul ei au marcat trei luni de relație. Video

În timp ce mulți nu le-au prevestit o relație de durată, Anastasia Iacub și iubitul ei, Saimon Mardanshin, sunt mai fericiți ca niciodată, la trei luni de la intrarea moldovencei în proiectul ,,Dom 2”.

separator
În toată această perioadă, Miss Moldova 2015, Anastasia Iacub, și unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Dom2, Saimon Mardanshin, au avut oportunitatea de a se cunoaște mai bine, au călătorit împreună pe insule exotice, s-a distrat și au încercat să treacă peste neînțelegeri pentru a da o șansă relației lor.

Cei doi se înțeleg de minune, par foarte îndrăgostiți, iar Saimon se simte de-a dreptul cucerit de frumusețea, gingășia și inteligența moldovencei, rasfățându-și iubita cu gesturi tandre și dulci.

,,Ne bucurăm în fiecare zi! Suntem împreună de 3 luni, dar se pare că a trecut un an întreg. Ne ascultăm reciproc, ne respectăm, avem încredere și iubim”, a menționat Anastasia, în descrierea unui filmuleț, pe pagina sa de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Мы наслаждаемся друг другом каждый день! Вместе уже 3 месяца,но кажется, что прошёл целый год. Слушаем друг друга, уважаем,доверяем и любим❤️ @savindima_official спасибо тебе за очень красивое видео

A post shared by Якуб Анастасия (@anastasia_iacub) on

Cuplul pozează deseori în ipostaze fierbinți și își delectează urmăritorii virtuali cu poze siropoase, etalându-și corpurile bine lucrate. Fanii se bucură pentru relația acestora, susținând că cei doi formează unul dintre cele mai admirate cupluri din proiect.

De ziua Familiei, Emilian Crețu vine cu noi destăinuiri din copilăria lui
Articolul anterior
La mulți ani! Maestrul-coregraf Antip Țarălungă a împlinit, astăzi, 70 de ani!
Articolul următor
Alte articole interesante