Moldoveanca Elena Matei i-a luat locul Irinei Shayk! Ea a devenit imaginea unui brand de costume de baie

Un model din Moldova a devenit imaginea unui renumit brand de costume de baie, în locul Irinei Shayk.

separator

Moldoveanca Elena Matei a fost aleasă imaginea noii colecții de costume de baie Beach Bunny, numită Resort 2020, scrie Daily Mail.Colecția care include 33 de costume de baie a fost creată pe baza motivului ,,junglei și a pădurilor tropicale” și va fi lansată oficial în octombrie 2019.

„Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să colaborez cu un brand atât de iconic cu care au lucrat anterior Kate Upton, Irina Shayk și Candice Swanepoel. Costumele de baie Beach Bunny demonstrează frumusețea și încrederea naturală a femeii, oferind în același timp o notă de glamour și distracție ”, a spus modelul într-un interviu.Elena Matei a colaborat cu multe publicații de modă, inclusiv Harper’s Bazaar Grecia, Elle Grecia și Harper’s Bazaar Vietnam, Marie Claire, Ocean Drive și Vogue.

De asemenea, a participat la spectacolele multor branduri renumite și a fost inclusă în prestigioasa ediție a cărții „Angels”, filmată de celebrul fotograf de modă Russell James, alături de modele precum Adriana Lima și Lily Aldridge. În plus, James a fotografiat-o și pe Elena pentru campania de parfumuri Raw Spirit.În prezent, Elena își petrece cea mai mare parte a timpului pe drumul dintre New York, Miami, Los Angeles și Europa. Moldoveanca este activă pe rețelele de socializare: aproape 160 de mii de oameni sunt abonați pe contul ei de Instagram. Principalele subiecte ale postărilor Elenei sunt călătoriile și modelingul.  

Tânăra de 15 ani dată dispărută, a fost găsită
Articolul anterior
Un român care lucrează în 2 servicii de urgență în Irlanda spune că, în situația Alexandrei, o întrebare era obligatorie!
Articolul următor
Alte articole interesante