Moldoveanca Elena Matei i-a luat locul Irinei Shayk! Ea a devenit imaginea unui brand de costume de baie

Un model din Moldova a devenit imaginea unui renumit brand de costume de baie, în locul Irinei Shayk.

separator

Moldoveanca Elena Matei a fost aleasă imaginea noii colecții de costume de baie Beach Bunny, numită Resort 2020, scrie Daily Mail.Colecția care include 33 de costume de baie a fost creată pe baza motivului ,,junglei și a pădurilor tropicale” și va fi lansată oficial în octombrie 2019.

„Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să colaborez cu un brand atât de iconic cu care au lucrat anterior Kate Upton, Irina Shayk și Candice Swanepoel. Costumele de baie Beach Bunny demonstrează frumusețea și încrederea naturală a femeii, oferind în același timp o notă de glamour și distracție ”, a spus modelul într-un interviu.Elena Matei a colaborat cu multe publicații de modă, inclusiv Harper’s Bazaar Grecia, Elle Grecia și Harper’s Bazaar Vietnam, Marie Claire, Ocean Drive și Vogue.

De asemenea, a participat la spectacolele multor branduri renumite și a fost inclusă în prestigioasa ediție a cărții „Angels”, filmată de celebrul fotograf de modă Russell James, alături de modele precum Adriana Lima și Lily Aldridge. În plus, James a fotografiat-o și pe Elena pentru campania de parfumuri Raw Spirit.În prezent, Elena își petrece cea mai mare parte a timpului pe drumul dintre New York, Miami, Los Angeles și Europa. Moldoveanca este activă pe rețelele de socializare: aproape 160 de mii de oameni sunt abonați pe contul ei de Instagram. Principalele subiecte ale postărilor Elenei sunt călătoriile și modelingul.  

Directorul Moldovagaz: ANRE nu va cere revizuirea tarifelor în perioada următoare

Facturile la gaze vor continua să usture și în următoarea perioadă. Directorul Moldovagaz, Vadim Ceban, spune că nu va cere ANRE revizuirea tarifelor.

Lui Vadim Ceban i-a expirat mandatul de președinte al Moldovagaz -  Realitatea.md

”Deocamdată nu pot fi micșorate tarifele pentru consumatorii finali, deoarece încă nu au fost acoperite în totalitate devierile de tarif anterioare”, a precizat Ceban, conform www.alerta.md.

Tot el, acum câteva săptămâni, a afirmat public că există premise pentru a cere regulatorului autohton micșorarea tarifelor pentru gazele naturale, plătite de cetățeni. În scurt timp însă, ministrul Energiei, Victor Parlicov, a declarat că nu împărtășește această opinie și că el nu vede oportunitatea unei revizuiri de prețuri în sensul micșorării acestora.

Un stâlp de electricitate a căzut peste o mașină, în sectorul Telecentru

Un pilon de electricitate și un copac au căzut peste un automobil, pe o stradă din cartierul Telecentru al Capitalei.

Un stâlp de electricitate a căzut peste o mașină parcată la Telecentru

Canalul de Telegram INDEX a publicat o imagine de la fața locului în care se poate observa că un automobil care staționa a fost avariat în urma căderii pilonului.

Potrivit informației, casele din preajmă au rămas fără electricitate.

Meteorologii au emis cod galben de îngheț

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis pentru astăzi și mâine, 27 și 28 aprilie, avertizare meteorologică de Cod galben de îngheț.

Vremea 30 martie - 12 aprilie 2020. Temperaturile cresc treptat

Astfel, pe data de 27-28 aprilie în orele nocturne și ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-2°C.

Tânăra de 15 ani dată dispărută, a fost găsită
Articolul anterior
Un român care lucrează în 2 servicii de urgență în Irlanda spune că, în situația Alexandrei, o întrebare era obligatorie!
Articolul următor