Moldoveanca Gabriella Nastas i-a sucit mințile interpretului din România Kamara. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit ,,pentru o zi”

De ceva vreme, Kamara și Gabriella Nastas formează un cuplu, așa că cei doi au vrut să vadă și cum este să fie soț și soție. Cei doi s-au căsătorit pentru 24 de ore și au avut mari emoții, transmite presa română.

kamara-si-gabriella-nastas

Evenimentul a avut loc joi, iar acum oficial aceștia nu mai sunt căsătoriți.

Nu au avut nași, însă evenimentul a fost organizat la fel precum o cununie civilă. Oamenii prezenți le-au urat celor doi „casă de piatră” și i-au felicitat pentru alegerea făcută.

„Ea credea că îi fac ceva neprevăzut. (…) Nu am avut nași, pentru că fiind doar pentru o zi nu era nevoie și automat nici primărița nu a avut acel drapel pe care îl poartă în mod normal. A fost super emoționant. Serios, chiar a fost super emoționant și lumea pe acolo ne felicită”, a mărturisit Kamara, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Gabriella Nastas s-a temut inițial să facă acest pas. Kamara a mai fost căsătorit în trecut și nu a fost un pas nou pentru el. Iubita artistului recunoaște că a avut mari emoții când i-a spus DA lui Kamara.

„Am crezut că sigur a organizat el ceva și am zis să fiu pregătită 100%, adică în cazul în care se întâmplă cu adevărat, să fiu pregătită. (…) Surprinzător, chiar am avut emoții, deși știam că e ceva pentru o zi. (…) Eu, pentru că nu m-am mai aflat vreodată în postura respectivă, nu prea știu cum merge treaba, Kamara s-a mai căsătorit de-a lungul vieții. Eu am fost un pic așa, mai atipică cu căsătoria, dar sincer după provocarea de ieri am zis să încercăm, mi-am dat seama că nu e chiar atât de rău”, a spus Gabriella Nastas.

„Îmi cumpără flori, îmi lasă tot felul de scrisori, mesaje din astea de le găsesc prin cărți, prin caiete”

Kamara și Gabriella Nastas trăiesc de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au scos la iveală amănunte neștiute despre relația lor, iar iubita artistului a arătat o latură mai puțin cunoscută a acestuia.

„Este foarte romantic. Și eu sunt romantică, dar nu la nivelul la care e el. El e foarte profund așa, e romantic, foarte romantic. Și poezii, și piese mi-a compus.

Îmi cumpără flori, îmi lasă tot felul de scrisori, mesaje din astea de le găsesc prin cărți, prin caiete. Îmi pune bomboane pe sub pernă, e foarte romantic. Chiar e un bărbat de la care trebuie luat exemplu, deși nu pare”, a mărturisit Gabriella Nastas, pentru Xtra Night Show, potrivit Spynews.

Într-un capitol nou al relației lor, Gabriella Nastas și Kamara oferă o privire intimă în dinamica lor unică, dezvăluind că, deși sunt împreună de câteva luni, nu au făcut încă pasul de a locui sub același acoperiș.

„Noi, practic, chiar dacă nu stăm împreună cu totul, mare parte din timp stăm împreună. Eu dorm la ea, ea doarme la mine, depinde cum e Leon (…) I-am făcut o surpriză de ziua ei, pentru că nu era așa apropiată de Andrei la momentul respectiv.

Ea pe Andrei l-a cunoscut doar la concerte și după i-am făcut o mare surpriză”, a declarat Kamara, la Xtra Night Show.

Temperaturi de +47 de grade Celsius, înregistrate în România. Sute de apeluri la 112 din cauza caniculei

Valul de aer tropical care a lovit sud-estul Europei aduce temperaturi extreme și un disconfort termic greu de suportat. În România, aproape toată țara se află sub cod roșu de caniculă, iar în unele zone temperatura resimțită la nivelul solului a fost și de +47 de grade, potrivit presei de peste Prut.

La camerele de gardă, sute de persoane au avut nevoie de ajutor, după ce au ieșit în soarele arzător și li s-a făcut rău. La Iași, un bunic de 84 de ani a avut nevoie de ajutor medical după ce, ieșit în soarele amiezii, s-a împiedicat și a căzut în apropierea unei bănci. Șansa lui a fost că niște tineri au sunat imediat la 112.

În Mehedinți au fost, în numai 24 de ore, 120 de apeluri la 112 de la oameni cărora li s-a făcut rău din cauza caniculei.

La Timișoara, la orele prânzului, s-au înregistrat 39 de grade Celsius, iar din acest motiv străzile au fost aproape pustii. Foarte puține persoane s-au încumetat să iasă afară din casă.

În Timișoara și Arad, temperatura resimțită a fost de 43-44 de grade. Puținii oameni care au ieșit afară pe caniculă au căutat fântânile ca să se răcorească.

În mijlocul acestor zile de arșiță, oamenii din mai multe cartiere din Zalău au rămas fără apă de aproape o săptămână, în urma suprasolicitării sistemului.

Reprezentanții companiei locale de apă spun că problema vine de la cei care folosesc apa pentru a-și uda grădinile sau pentru piscine. Ei susțin că situația din Zalău, dar și din alte părți, se va înrăutăți, dacă perioada de caniculă se prelungește.

Cerc de foc deasupra României

Veștile nu sunt prea bune. Hărțile din satelit arată că România va fi pârjolită de soare și săptămâna viitoare.

Cercul de foc care staționează deasupra țării noastre vine ca urmare a ciocnirii unei mase de aer mai reci, din vestul Europei, cu o masă de aer tropical, formată în Africa, cu temperaturi chiar și de 50 de grade.

În urma ciocnirii celor două blocuri, valul tropical este împins în sus, deasupra zonei Balcanilor și Europei de Est, ca o cupolă fierbinte.

Oana Păduraru, meteorolog ANM: „Temperaturile măsurate la umbră în zonele vizate de codul roșu vor fi până la 42°, însă cele resimțite deja știm că sunt cu mult mai ridicate față de acestea, mai ales în zonele centrale ale orașelor unde temperaturile ajung chiar să se apropie de 46-47°, dacă nu chiar mai mult”.

Valul de căldură va continua să se amplifice, va fi caniculă și duminică, iar codul roșu a fost prelungit până la jumătatea săptămânii viitoare și extins pe o arie mai mare a țării. Temperaturile vor depăși 43 de grade la umbră, iar temperatura resimțită de corp poate fi cu 4-5 grade mai mare, mai ales în marile orașe unde putem să avem chiar și 47 de grade temperatura resimțită.

Disconfortul termic va deveni deosebit de accentuat. În toată țara, indicele de temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități, valoare la care avem aceea senzație de sufocare.

România: un tren a deraiat. Peste 200 de pasageri au rămas în câmp pe timp de caniculă

Pasagerii unui tren Inter City Cluj-Napoca – București au rămas în câmp, pe timp de caniculă, aceștia urmând a fi preluați cu autobuzele din Rupea, până în gara Brașov. Trenul a fost nevoit să oprească din cauza unei alte garnituri care a deraiat, scrie adevărul.ro

Călătorii, rămași în câmp Foto: CFR

Trenul internaţional IRN 347 (Curtici – Bucureşti Nord) a fost oprit din circulaţie începând cu ora 12:10 din cauza deraierii unuia dintre vagoane, informează sâmbătă CFR SA. „Evenimentul feroviar s-a produs pe firul I, între staţiile Rupea şi Racos, la km 237+400, interval feroviar pe care se circula cu restricţiale de viteză de 30 km/h. Precizăm faptul că firul II Rupea – Racoş este închis permanent pentru lucrări de reabilitare, traficul feroviar pe intervalul respectiv fiind trasat doar pe firul I”, informează compania.

La scurt timp după incident, un tren care venea de la Cluj-Napoca și avea traseul pe aceeași linie, a fost nevoit să oprească în câmp. Potrivit CFR Călători, pasagerii din tren și-au continuat drumul cu microbuze până la Brașov, de unde urmau să ia trenul cu destinația București.

Litoralul românesc este invadat de alge din cauza caniculei

Plajele mai multor stațiuni de la Marea Neagră arată ca o câmpie înverzită, după ce algele au fost aduse de curenți la mal. Înmulțirea algelor e cauzată de canicula de pe litoral, au anunțat vineri seară Apele Române Dobrogea-Litoral, care au precizat că se fac eforturi noapte de noapte pentru curăţarea plajelor.

Litoralul românesc este invadat de alge din cauza caniculei

Foto: libertatea.ro

Plaje invadate de alge au fost semnalate de turiști pe rețelele sociale la Năvodari, Constanţa, Mamaia şi Saturn. Apele Române Dobrogea-Litoral au anunţat, vineri seară, că se fac eforturi în fiecare noapte pentru curăţarea plajelor de alge, cu utilaje de mare tonaj, transmite libertatea.ro

De asemenea, conform reprezentanților instituției, codul portocaliu de caniculă de pe litoralul românesc „a dus la o intensificare a fenomenului de înflorire algală în multe stațiuni de pe malul Mării Negre”.

„Acest fenomen complică adesea munca asiduă a colegilor noştri. Echipele Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanţa, din cadrul Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral, intervin la malul mării în fiecare seară, acolo unde este necesar, pentru a aduna algele smulse din larg şi aduse la mal de curenţii marini”, au transmis, vineri seară, reprezentanţii Apele Romane Dobrogea-Litoral.

A încercat să treacă frontiera cu un generator de ozon în valoare de 14 mii de dolari, nedeclarat. Un bărbat, documentat de autorități
Articolul anterior
India confirmă că cetățeni de-ai săi s-au alăturat armatei ruse. Aceștia au fost păcăliți cu salarii mari și pașapoarte rusești
Articolul următor