Moldoveanca Valeria Pașa a făcut show la X Factor! Video

Valeria Pașa este o tânăra interpretă care a reușit să se facă cunoscută în Moldova, dar și peste hotarele ei. Aceasta are mai multe premii în palmares, printre care „Slaveanskii bazar” (Belarus) – laureată, „Mamaia copiilor” – premiul III, „Grand prix of Odessa” locul I, „Ceata lui Piţigoi” (România) – Premiul Mare și altele.

separator

De această dată, Valeria a decis să își încerce norocul la X Fctor și a meritat. Tânăra a impresionat jurații cu talentul și vocea sa, dar mulți internauți au exclamat că Valeria este și frumoasă.

,,Este atât de frumoasă încât Dani a zărit-o imediat: “Ai putea ieşi vreodată cu un băiat care cântă prost?”, scrie a1.ro.

În a opta ediţie din sezonul 7 „X Factor”, Valeria Paşa a cântat melodia „Love On The Brain”, interpretată de Rihanna. Jurații au rămas plăcut surprinși de felul în care moldoveanca a evoluat în scenă. Forță, siguranță de sine și voce cât cuprinde – așa au caracterizat-o cei de la X Factor pe Valeria Pașa.

Ștefan Bănică: “Bravo, mi-a plăcut mult!”

Carla’s Dreams: ”Știu cine e, ce cântă și ce poate”!

Delia: “Ai factorul DA, eşti sigură pe tine şi foarte frumoasă”.  “Mi-ai plăcut mult, nu eşti o fată de lăsat deoparte. Felicitări, bravo”, îi spune şi Horia. 

alte Articole interesante