Moldoveni cu copii mici, blocați două zile în aeroportul din Egipt. Vacanță cu final copleșitor

129 de moldoveni au stat două zile pe aeroportul din Sharm el-Sheikh din cauza că aeronava care urma să-i aducă acasă s-a defectat. Mulți dintre ei cu copii mici, motiv pentru care așteptarea a fost un chin.

Avionul companiei Air Moldova a aterizat noaptea trecută la Chișinău, transmite Publika.md.

Elena a rămas blocată pe aeroportul din Egipt împreună cu soţul şi cei 3 copii ai lor. Femeia povestește că aşteptarea a fost una istovitoare, mai ales pentru cei mici.

„Am fost amânaţi din oră în oră. Nu ni s-a spus nimic. Peste 4 ore ni s-a oferit câte o sticlă de apă, ieri şi seara ne-au cazat şi azi dimineaţă ne-au scos dimineaţa din hotel la ora 11 precum că zburăm şi am aşteptat exact 9 ore”, a spus pasagera.

Femeia mai spune că pasagerilor nu li s-a spus clar care este cauza amânării zborului şi când va fi soluţionată problema: „Este obositor. Este greu şi păcat că nu avem la cine ne adresa. Niciodată nu a venit o persoană, un reprezentant de la noi care să ne spună care este exact problema. Că ne-au cazat este ok, dar noi am stat 6 ore, până nu am cerut apă nu ni s-a oferit.”

Şi pentru ceilalţi zborul spre casă a fost unul de coşmar:

„Nu mai aveam puteri, pentru că nici mâncare la aeroport nu este. Aeroportul micuţ, nu este teren de joacă, nu este igienă”.

” – Am sunat şi ieri. Am lăsat mesaje. Nu ni s-a răspuns nimic. Doar robotul ne-a comunicat, „noi suntem aici de luni până vineri”, dar în weekend nu răspunde. – Vreun reprezentant a ieşit în faţa oamenilor? – Nu”.

Oamenii au scris o plângere pe numele companiei aeriene. Aceştia susţin că sunt gata să meargă şi în instanţa de judecată pentru a-şi face dreptate. Într-un comunicat de presă, compania Air Moldova a menţionat că toţi pasagerii au fost cazaţi şi au primit mâncare caldă şi apă. Din cauza reţinerii cursei din Egipt, luni au fost înregistrate întârzieri şi la alte zboruri ale operatorului.

Farmacia Familiei – Marca Comercială a Anului 2020
Articolul anterior
Alegeri parlamentare: Circa 1.800 de persoane luptă pentru cele 101 mandate de deputat în Parlament
Articolul următor
Alte articole interesante