Moldovenii pot comanda din nou produse din China

Poșta Moldovei vine cu un anunț pentru clienți și cumpărătorii de pe platformele online din China. Potrivit administrației, au fost identificate cele mai eficiente metode de expediere a trimiterilor poștale din China către Republica Moldova, în urma negocierilor, discuțiilor și a eforturilor comune ale administrațiilor poștale din Moldova și China.

Operatorul poștal China Post a anunțat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile poștale către Moldova.

Astfel, China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova.

Clienții Î.S. ”Poșta Moldovei” care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China sunt rugați de către Poșta Moldovei să se înarmeze cu încă puțină răbdare până când platformele online își vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de  costuri de livrare optimale.

Reamintim că în legătură cu situația creată de pandemia COVID-19 și odată cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv și pentru Republica Moldova.

Femeia din imagini este căutată de poliție. Sustrăgea bani de la bătrâni și dispărea
Articolul anterior
Presa: ,,Mulți români se tem ca nu cumva vaccinul anti-Covid să vină la pachet cu un cip de la Bill Gates”
Articolul următor
Alte articole interesante