Moldovenii uimesc juriul de la “Românii au talent”

FanteziaConcetățenii noștri au ridicat în picioare o sală întreagă, dar și juriul de la ”Românii au talent” . Aseară, în prima ediție a show-lui ”Românii  au talent” sezonul 3, Republica Moldova a fost reprezentată de colectivul ”Fantezia” (Chișinău) și magicianul Andrei Andronache (Cahul). Primii au lăsat practic fără cuvinte membrii juriului, care nici nu au putut comenta din cauza impresiilor. ”Ați avut de toate”, a fost singura expresia din partea interpretei Andra. Chiar și cel mai dur membru al juriului la capitotul dans,  Mihai Petre, a fost cucerit de colectivul din Chișinau. Colectivul “Fantezie” a făcut un show de excepție cu tobe și dans. În doar câteva ore, presa din România i-a comparat cu trupa Sistem, spunând că sunt chiar mai buni decât băieții din România.

Andrei din cahulAl doilea talentat din Republica Moldova, Andrei Andronache, și-a zis magician, dar a trecut în etapa următoare  datorita distracției și a umorului care a făcut să zâmbească până la lacrimi toată sala, inclusiv membrii juriului. Deși nu a fost un număr de magie propriu zis, juriul i-a oferit trei de ”DA”, precizând ca este mai degrabă un bun showman decât magician.

Ești cel mai haios magician pe care l-am văzut până acum”, i-a spus Mihai Petre, cel care a fost eroul numarului de magie.

Nu știu dacă a fost număr de magie. Divertisment a fost cu siguranță”, l-a completat Andra pe colegul său.

romanii au talent

Andrei, o să fiu sincer cu tine. Eu nu cred că ești talentat. Cred că ești unul dintre CEI mai talentați magicieni pe care i-am văzut în viata mea. Îmi doresc să te văd și să te revăd cel puțin până în finală. Asta e marele hit. A fost NU un număr de magie, ci un număr magic „, a spus Andi Moisescu.

Text: Natalia Bodiu

Horia Brenciu și Julie Mayaya vor cânta împreună la Chisinău
Articolul anterior
Cea mai bună metodă de a găti!
Articolul următor
Alte articole interesante