Moment emoționant pentru un cuplu cu dizabilități care a întemeiat o familie și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos

Elena şi Alexandru, ambii cu dizabilităţi, au reuşit să întemeieze o familie şi să aducă pe lume un băieţel perfect sănătos. Cu ajutorul donațiilor oamenilor buni, visul familiei Micșa s-a împlinit – a primit în dar un apartament, scrie ştiri.md.

foto: www.stiri.md

„Așa casă și așa reparație am văzut doar în filme. Mulțumesc oamenilor buni. E important ca să visăm, căci visele devin realitate. Sunt încă în stare de șoc. Nu îmi vine să cred. Am visat și am așteptat mult acest colțișor. Vă mulțumim din suflet. Ați făcut un lucru mare pentru familia noastră”, a declarat Elena.

La inițiativa Stelei Donțu suma necesară pentru procurarea locuinței s-a strâns în doar 5 zile, pe o platformă.

„Doar cu ajutorul vostru, al tuturor, fie prin donație, fie prin distribuire, a fost posibilă această minune! Au urmat săptămâni de căutare a locuinței potrivite și luni de reparație. Și azi e “Ziua cea Mare”! În sfârșit ne vom bucura cu toții de o minune făcută de OM! De voi toți, dragii mei prieteni! Cu toții ați așteptat să îi vedeți anume pe ei: Elena, Alexandru și Mișca, în căsuța lor de vis! Mulțumirile lor și ale mele sunt până la pământ!”, a scris Stela Donțu.

Detalii despre perchezițiile de la domiciliul fostului viceministru al Economiei Vitalie Iurcu. Păstra obiecte de valoare
Articolul anterior
Angajații Poliției de Frontieră se vaccinează a treia oară, pentru binele propriu și al cetățenilor
Articolul următor