Moment emoționant! Un bătrânel i-a cântat serenade soției sale internată cu Covid-19

Moment extrem de emoţionant la un spital din oraşul italian Piacenza! Un bărbat în vârstă de 81 de ani a demonstrat că iubirea nu are limite, iar pandemia nu i-a stat în cale atunci când a dorit să îi demonstreze jumătății sale că este alături de ea.

separator
Femeia era internată într-unul din spitalele din oraș, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19, iar bărbatul îndrăgostit a dorit să își arate suportul.

Pentru că nu putea să-şi vadă soţia internată, i-a demonstrat cât de mult o iubește printr-un concert la acordeon, realizat chiar în fața geamului ei de la spital. Omul a interpretat melodia preferată, iar imaginile au devenit rapid virale.

Pentru că îi era interzis să între în spital, bărbatul în vârstă de 81 de ani a căutat o altă metodă să îi arate soției că îi este aproape. Așa că și-a luat un scaun și acordeonul, a obținut aprobarea spitalului pentru a stă în curte, după care s-a așezat în față salonului în care este internată femeia și a început să îi cânte.

Orașul Piacenza se află în zona de nord a Italiei, cea mai puternic lovită de noul coronavirus, atât în prima faza a pandemiei, cât și în a două. Italia are parte de cea mai mare rată de infectare, cu 25.000 chiar 40.000 de infectări pe zi.

sursa

Shopping MallDova îți aduce 3 zile de oferte speciale
Articolul anterior
Coronavirus. Grecia impune noi măsuri celor care intră sau ies din ţară
Articolul următor
Alte articole interesante