Moment emoționant! Un medic chirurg a decis să-și ceară în căsătorie iubita chiar în spitalul în care s-au cunoscut

Un chirurg din Rusia a decis să îşi ceară în căsătorie iubita chiar în timp ce se aflau la muncă într-un spital Covid în care cei doi lucrează în prezent. Momentul emoţionant a fost aplaudat de către medicii prezenţi. Tânăra nu a ezitat şi a spus ”Da!”. Îmbrăcaţi în combinezoane, cei doi tineri au luat decizia de a se căsători.

Cerere în căsătorie plină de emoţie în salonul unui spital COVID

Un videoclip postat pe internet surprinde momentul în care chirurgul Igor Anokhin, în vârstă de 26 de ani, i-a adresat întrebarea iubitei sale Ekaterina Vnukova, în vârstă de 24 de ani, în spitalul în care lucrează amândoi cu pacienți infectaţi cu coronavirus.

Întreaga scenă a fost cu atât mai neobişnuită cu cât toţi cei prezenţi erau îmbrăcaţi în combinezoane, potrivit dailymail.co.uk.

Cadrele medicale prezente s-au înveselit imediat după ce tânărul a făcut propunerea, iar iubita sa a spus ”Da!”. Se pare că întrebarea a venit la opt luni, după ce perechea s-a întâlnit prima dată. ”Când am decis să propun, nu am ezitat niciun moment. Dar eram îngrozitor de îngrijorat”, a spus Igor.

Viitorii însurăţei s-au cunoscut în spitalul în care şi lucrează. Cei doi ajutau la tratarea pacienţilor infectaţi cu coronavirus, internaţi la terapie intensivă.

sursa: www.observatornews.ro

Eurodeputat: Vom ajuta cetățenii Republicii Moldova să aibă acces la vaccinul împotriva coronavirusului
Articolul anterior
Doi polițiști cântă un colind! Cei de acasă au apreciat mult gestul minunat
Articolul următor
Alte articole interesante