Moment plin de emoții! Un jucător de la Atletico Madrid își cere iubita în căsătorie chiar pe stadion

Şi-a păcălit prietena, iar apoi a cerut-o în căsătorie chiar pe stadion. Este vorba despre jucătorul lui Atletico Madrid, Marcos Llorente. Fotbalistul i-a spus iubitei sale că trebuie să îl însoțească la un eveniment ce urma să aibă loc pe Wanda Metropolitano, însă, în realitate, planurile jucătorului au fost altele.

La scurt timp după ce au ajuns pe gazon, din boxele stadionului s-a auzit muzică, moment în care Llorente a îngenunchiat și a cerut-o în căsătorie pe prietena sa, Patricia Noarbe.

Patricia a acceptat imediat, fără să îşi poată stăpâni lacrimile, iar din spatele celor doi au apărut pe teren rudele şi apropiaţii, pentru a sărbători alături de ei.

Dacă Marcos Llorente este un fotbalist cunoscut în La Liga, Patricia Noarbe se poate lăuda cu faptul că este influencer de sănătate pe Instagram.

Mijlocaşul are 26 de ani şi este discipolul clubului Real Madrid. Din 2019, Llorente s-a transferat la Atletico, unde a devenit titular.

sursa

Adela Popescu a dezvăluit în detaliu cum a decurs nașterea celui de-al treilea copil: ,,Îmi doream tare de tot epidurala”
Articolul anterior
Prognoza meteo. Canicula se retrage și se anunță ploi
Articolul următor
Alte articole interesante