Momente infernale, trăite în spital. Marcel Pavel a avut tuse cu sânge și a fost la un pas de moarte

Marcel Pavel s-a hotărât să vorbească despre momentele infernale prin care a trecut după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul a ținut să menționeze că nu este o glumă, iar familia lui a suferit cumplit în tot acest timp cât el a fost internat la institutul Matei Balș din București.

separator

La scurt timp după ce a fost externat, Marcel Pavel a decis să povestească într-un interviu la Antena 3 despre chinurile prin care a trecut atunci când a fost testat pozitiv cu coronavirus. Deși mulți tind să creadă că acest Covid-19 înseamnă o simplă răceala, artistul a suferit complicații și a fost la un pas să fie intubat.

Solistul s-a luptat cu o dublă pneumonie.

„Cred că am făcut vreo 45 de injecții în spital și mai am încă 15 de făcut. Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecții, după care la șase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost șocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam. (…) Eu am fost cu un picior în groapă. După mi-au spus că am fost în pericol de moarte, după 10 zile mi-au spus. Mi-au salvat viața’, a declarat Marcel Pavel.

Nici unii prieteni nu l-au crezut că este infectat cu COVID-19, iar artistul era uimit atunci când era sunat și mulți nu credeau prin ce trece.

‘Am fost pus la indoială de prieteni de la care nu mă așteptam. Am fost politicos puteam să le închid telefonul în nas. Oameni buni schimbați-vă aceste idei bolnave. Toți suntem bulversați, îi văd cum se manifestă, unii pacienți nu recunosc. E plină lumea de dezinformări și fake news. Cum îți permiți să spui că virusul nu există?! Eu am fost jumătate echilibrat, am spus sigur ceva există. Suntem pe primul loc în Europa’, a declarat Marcel Pavel la „Sinteza Zilei’.

Familia lui Marcel Pavel a suferit cumplit.

Momente grele au fost și pentru familia artistului. Marcel Pavel a mărturisit că fiica lui de doar 7 ani a fost foarte afectată și speriată de ceea ce se întâmplă.

,,Familia mea a fost afectată. Fetița mea mi-a pus întrebarea aceasta legată de coronavirus, mi-a spus că nu mai vreau să mă uit la televizor, nu vreau să mor. Când mi-a spus fetița mea acest lucru, mi-a căzut cerul în cap. Un copil de 7 ani mi-a spus asta, când eu încă eram sceptic.

Sunt foarte documentați copiii din ziua de azi. Soția mea a suferit foarte mult, dar nu se manifestă. Dar s-a consumat foarte mult. Iar băieții mă întrebau în fiecare zi dacă sunt bine’, a declarat Marcel Pavel la „Sinteza Zilei’.

Sursa

Andreea Balan a vorbit despre divorț
Articolul anterior
Certificate false care atestă un test negativ de Covid-19, vândute la vamă
Articolul următor
Alte articole interesante