Momente spectaculoase. Un șofer, salvat la limită dintr-o mașină care a izbucnit în flăcări

Momente dramatice pe un bulevard din Las Vegas. Un polițist și un trecător i-au salvat viața unui bărbat, cu doar câteva secunde înainte ca mașina lui să ia foc. Totul s-a întâmplat după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un palmier, scrie digi24.ro.

(Imagini video puteți vedea AICI).

În urma impactului, bărbatul și-a pierdut cunoștința, fapt care a îngreunat misiunea ofițerului. Acesta a spart geamul de pe partea șoferului, dar nu a reușit să deschidă portiera. În cele din urmă, agentul de poliție și un trecător l-au scos pe bărbat din vehicul, chiar în ultimul moment.

Atât victima, cât și polițistul au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Ulterior, șoferul a fost arestat și acuzat de conducere sub influența alcoolului.

Mark Zuckerbeg a devenit tată a treia oară

Mark Zuckerbeg, cofondatorul Facebook, a devenit tată din nou. Soția lui, Priscilla, a născut o fetiță, care a primit numele Aurelia.

Fericire în familia lui Mark Zuckerberg: A devenit tată de fetiță

„Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerbeg. Ești o mică binecuvântare”, a scris acesta pe Facebook.

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american care este cel mai bine cunoscut ca co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume.

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare.

A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard.

Ce spune taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă în Capitală

Taxatoarea din troleibuzul care a lovit mortal o copilă susține că fata nu a trecut regulamentar strada.

Totodată, ea susține că troleibuzul s-a oprit la trecerea de pietoni, iar după ce toate persoanele au traversat strada, troleibuzul a început să-și ia viteză, moment în care fetița a alergat înaintea mijlocului de transport pentru a traversa, însă nu a reușit și a ajuns sub roți.

Poliția are o altă versiune. Oamenii legii spun că fata traversa strada regulamentar, transmite protv.md, conform www.stiri.md.

Amintim că acest caz a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei. Copila lovită mortal avea 12 ani. Mai jos, video:

Veste bună! În Capitală, se reia circulația pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni

Primăria Municipiului Chișinău informează că de mâine va fi reluată circulația rutieră pe strada Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

Strada 31 August 1989 rămâne închisă în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Al. Pușkin, pe segmentul dintre străzile Bulgară și Ismail, iar de marți și pe tronsonul dintre străzile Al. Pușkin și Mihai Eminescu.

Suspendările se fac pentru a putea continua lucrările de reabilitare totală a străzii 31 August 1989.

Rutele de troleibuz și autobuz care traversează strada 31 August 1989 sunt redirecționate pe străzile adiacente.

TROLEIBUZE

• unitățile de pe rutele nr. 7, 16, 25, 32 vor circula până la strada A. Mateevici

• ruta nr. 30: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Vasile Alecsandri, str. București, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit

• rutele nr. 4, 10, 12 își reiau circulația pe traseul stabilit

AUTOBUZE

• ruta nr. 26: în direcția spre sectorul Râșcani – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Lucrările sunt executate conform proiectului și graficului aprobat.

Procuratura Anticorupție anunță că Igor Dodon, soția acestuia și un medic sunt bănuiți în cadrul unui nou dosar penal, privind „deținerea și folosirea unui document medical fals”
Articolul anterior
Designerul Paco Rabanne a murit la 88 de ani
Articolul următor