Momente tensionate la SuperStar! Interpretului Daniel Sveț i s-a făcut rău chiar pe scenă. Cum l-au ajutat jurații

Interpretul moldovean Daniel Șveț a evoluat pe scena de la SuperStar România. Tânărul a interpretat una dintre cele mai dificile piese „Show must go on”, din repertoriul lui Queen, dar n-a reușit să-i impresioneze din prima pe jurați, după ce emoțiile și starea de sănătate și-au pus amprenta asupra sa.

După ce a cântat, Daniel a început să se simtă brusc rău chiar în fața juraților: Raluka, Marius Moga, Smiley și Carla’s Dreams. Era transpirat și simțea că nu mai poate să respire, iar Smiley i-a sărit imediat în ajutor. Tânărul le-a mărturisit vedetelor de la masa juriului că se confruntă cu ceva probleme de sănătate, după ce a răcit puțin.

În cele din urmă, Daniel a mai primit o șansă, acesta a interpretat aproape perfect o altă piesă și le-a demonstrat juraților că are calități vocale deosebite, astfel fiind promovat în etapa următoare a concursului. Vezi, în video de mai jos, evoluția concurentului. Să-i ținem pumnii, succes Daniel!

Daniel Șveț are 25 de ani, este din Chișinău, și este angajat ca solist vocal la Opera Națională din Chișinău.

A absolvit Conservatorul din Chișinău, la secțiunea canto clasic. Și-a deschis o școală de muzică, unde predau mai mulți profesori și spune că are un succes real cu școala și elevii de toate vârstele.

Daniel este convins că poate cânta orice gen de muzică. El spune că în primul rând este artist, iar abia apoi este profesor de canto. Numele său a devenit cunoscut mai ales după participarea la Vocea Ukrainei. In concurs a ajuns până la duel. A participat și la Românii au Talent, în sezonul 7, reușind să ia 4 de Da, însa nu a ajuns în semifinale.

Îsi dorește ca SuperStar România să îl ducă și mai aproape de celebritatea la care visează, scrie superstar.protv.ro.

De ce te dor articulațiile în sezonul rece și cum poți ameliora problema
Articolul anterior
Natalia Morari a dezvăluit unde se află în acest moment, după ce au apărut zvonuri că ar fi evadat din țară
Articolul următor