Momentul în care Filip Kirkorov a cunoscut-o pe Natalia Gordienko. „Era un festival frumos, cel al căpșunii”

Natalia Gordienko și Filip Kirkorov au fost invitați împreună la un interviu realizat de prezentatoarea TV din Rusia Yana Ciuricova. În timpul interviului, printre altele, artiștii au dezvăluit cum s-au cunoscut și a apărut ideea de a colabora împreună. S-a întâmplat în urmă cu trei ani, când Filip Kirkorov a venit în Moldova și a mers cu fostul presedinte, Igor Dodon, la Sadova, în grădina unde au cules împreună căpșune.

„Era un festival frumos, cel al căpșunii. Împreuna culegeam căpșunile, aici era Presedintele Moldovei, dincolo DoReDos. Eram într-o rochie frumoasă, cu o pălărie de paie. M-am apropiat de Filip si i-am spus: atât de mult visez să particip la Eurovision, iar tu să mă pregătești”, la care Filip i-a raspuns: Мечтать не вредно (să visezi nu e rau). E o plăcere foarte scumpă și pentru asta trebuie și susținerea statului și a oamenilor care vor crede în tine. I-am spus să ne gândim la asta peste un an”.

,,După toată agitația din 2019 cu piese, concerte și gălăgie, am plecat în secret, singur, de Anul Nou, în Maldive. Stau acolo singur și deodata îmi spun: era Natasha, îi sun pe grecii noștri și le spun să facem ceva și i-am trimis un mesaj vocal Nataliei”, a declarat artistul.

Interpreta Natalia Gordienko, împreună cu producătorul Filip Kirkorov și echipa lor se află în Olanda, la Rotterdam, orașul unde va avea loc concursul Eurovision 2021. Concursul Eurovision 2021 va avea loc la Rotterdam: semifinalele – pe 18 și 20 mai. Iar finala concursului va avea loc pe 22 mai 2021.

Natalia Gordienko va reprezenta Moldova cu piesa ,,Sugar”. Ea va concerta în a doua semifinală, cu numărul 7.

Irina Rimes a lansat piesa ,,N-avem timp”. Fanii sunt încântați
Articolul anterior
Israelul, atacat joi seară cu rachete din Liban
Articolul următor
Alte articole interesante