Morgenshtern și-a cerut în căsătorie iubita, purtând doar o pereche de chiloți nude

Rapperul rus Morgenshtern revine din nou în centrul atenției. Tânărul de 23 de ani și-a cerut iubita în căsătorie apărând la eveniment doar într-o pereche de chiloți în nuanța pielii. Totul s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru un videoclip. Tânăra a dezvăluit că nu s-a așteptat să aibă parte de un asemenea moment-surpriză.

Dilara Zinatullina, în vârstă de 21 de ani, a spus ,,Da”.

View this post on Instagram

A post shared by ДилАра (@influesii)

„Noi deseori am vorbit despre familie și căsătorie, știam că mergem spre asta, dar niciodată nu ne-am dorit să o facem într-un mod banal. Am vrut ca acest moment să fie cu adevărat special, amuzant, frumos și neașteptat.

Ideea de a face cererea de căsătorie prima, mi s-a părut genială. Eu am decis să transform glumele lui în realitate și nu am dat greș. Noi suntem legende.

Dar, de la bun început, ceva m-a deranjat un pic. Eu sunt o fată iubită, am lângă mine bărbatul iubit, sunt dintr-o familie conservatoare. Și da, eu vreau cerere în căsătorie! Vreau romantism! Nu-mi este rușine să recunosc. Și am obținut ceea ce mi-am dorit, deși nu am cerut acest lucru. Am înțeles că într-o relație cu un geniu nimic nu va fi la fel ca la oamenii obișnuiți. Eu eram pregătită pentru aceste ciudățenii.

Îți mulțumesc că mă simți și mă faci fericită. Mulțumesc, că poți să devii uneori obișnuit, pentru că uneori eu iubesc atât de mult obișnuitul.  Mulțumesc pentru acest moment magic și pentru această poveste la care am visat încă din copilărie. Te iubesc”, a spus Dilara. 

Vali Boghean și Ion Suruceanu îi îndeamnă pe moldoveni să iasă la vot
Articolul anterior
Marina Cârnaț a dezvăluit curiozități despre cele șapte nașteri ale sale
Articolul următor
Alte articole interesante