Morgenshtern va fi prezentatorul unui incendiar show de televiziune

Renumitul interpret a primit pentru prima dată în cariera sa o ofertă de lucru în televiziune.

Morgenshtern va fi, în premieră, în rol de prezentator al unei emisiuni televizate. Rapperul va prezenta una dintre cele mai extremale show-uri din lume „Ninjia de Rusia” de la postul TV STS.

Împreună cu el, va urmări eroii care vor trece prin diverse obstacole, fostul căpitan al selecţionatei ruse de ragbi, Vasili Artemiev. Protagoniştii vor fi susţinuţi de bloggerul şi prezentatoarea Ida Galici.

Directorul general, Veaceaslav Murugov, a explicat de ce a făcut această alegere, care multora le pare neaşteptată:

„Este un format internaţional extrem de popular specatotilor din Rusia. Scopul nostru este să-i uimim , să dăm amploare, drive şi energie nouă. Anume asemenea idei le întruchipează în sine Morgenshtern – excentric, talentat, şi, probabil, cel mai controversat muzician din Rusia.”

Filmările show-ului încep în luna octombrie în parcul olimpic din Soci, unde va fi instalată o pistă extrem de dificilă cu obstacole, care va fi adusă din Belgia, iar eroii care vor lupta pentru titlul celui mai puternic în acest proiect, vor fi selectaţi în cadrul unui casting.

Versiunea rusă „Ninja de Rusia” a renumitului show „Ninja Warrion”, difuzat deja de 24 de ani în 18 ţări ale lumii, este extrem de popular în SUA, care a adunat 35 de milioane de spectatori.

Cum și-a umplut Simona Halep garajul cu mașini de lux. „Nu a vândut niciuna, le are pe toate!”
Articolul anterior
Mariana Rață, dezvăluiri despre relația Morari-Platon: ,,Au existat bănuieli încă din noiembrie 2020, dar nu am acordat importanță zvonurilor”
Articolul următor