În Moscova, se deschide primul bordel cu roboți sexuali. Cum funcționează și care sunt prețurile?

Viaţa de noapte din capitala Rusiei se va îmbogăţi cu un nou element de atracţie odată cu deschiderea primului bordel cu roboţi sexuali din ţară, scrie adevarul.ro.

separator

Potrivit reprezentanţilor companiei, primul astfel de bordel, sau centru de distracţii pentru adulţi, Dolls Hotel, urmează să fie inaugurat în Moscova până la sfârşitul lunii curente.

Localul va funcţiona asemenea unui hotel ce operează cu un preţ fix la oră pentru închirierea camerelor, însă cu un element inovator: pe lângă posibilitatea de a închiria o cameră (pentru un preţ de aproximativ 40 de dolari pe oră), clienţii pot închiria şi o păpuşă pentru sex pe durata şederii (pentru un preţ total de 80 de dolari pe oră).

Roboţii care vor fi utilizaţi de către acest bordel vor fi dotaţi cu un algoritm de inteligenţă artificială de ultimă generaţie, fiind echipaţi în plus şi cu sisteme de mişcare şi unităţi de încălzire, ceea ce le va permite să menţină o temperatură a corpului confortabilă.

Reprezentanţii companiei ce va deţine aecst bordel au afirmat că intenţionează să investească într-un lanţ de astfel de bordeluri şi în alte oraşe din Rusia şi în fostele republici sovietice, împreună cu un serviciu de catering cu astfel de roboţi pentru petreceri şi clienţi privaţi.

Aceştia au susţinut că au reuşit să atragă deja finanţări de 300 de mii de dolari pentru dezvoltarea acestei idei, dintr-un total necesar estimat la 1,5 milioane de dolari. Aceştia au adăugat că înfiinţarea unui astfel de centru de distracţii pentru adulţi nu doar că îi ajută pe oameni să îşi îmbunătăţească viaţa sexuală într-un mod legal, dar şi că ajută la ameliorarea unor probleme cu care se confruntă societatea rusă, precum traficul de persoane şi prostituţia.

Acest tip de bordel funcţionează deja în mai multe ţări din Europa, precum Marea Britanie, Germania, Olanda, Austria şi Spania.

O vedetă din România vrea să adopte un copil din Turcia! Își dorea de mult timp să devină mamă: ”Este o binecuvântare”

Cântăreața din România Ella Tina a fost sensibilizată de cutremurul din Turcia, în urma cărora mulți oameni au murit, iar o mulțime de copii au rămas fără părinți. Cântăreața a anunțat că vrea să adopte un copil din Turcia, pentru că oricum își dorea de mult timp să devină mamă, scrie spynews.ro.

Cutremurul din Turcia a lăsat o mulțime de familii fără locuințe, locuri de muncă, dar și mulți copii fără părinți. Ella Tina a dat dovadă că are un suflet mare și a anunțat public că vrea să adopte un copil, deoarece îl consideră o binecuvântare și își dorea o astfel de schimbare în viața ei.

Ella Tina vrea să adopte un copil din Turcia

Ella Tina a trecut prin cea mai grea încercare a vieții după ce mama ei a decedat, însă se pare că nu și-a pierdut speranța într-o perioadă mai bună. Cântăreața a făcut un anunț cu totul special, și anume faptul că vrea să devină mama adoptivă al unui copil din Turcia. Chiar dacă această responsabilitate este una imensă, artista a spus că vede un copil ca pe o adevărată binecuvântare.

Cântăreața a spus că acest lucru nu se va întâmpla în viitorul imediat apropiat, deoarece aceasta este o procedură mai complicată între cele două țări. Ella Tina simte o conexiune apropiată cu Turcia, spunând că a fost țara în care a lucrat timp de un an și unde s-a simțit ca și acasă. Cu toate acestea, lucrurile ar fi destul de dificile pentru ea, deoarece spune că micuții de acolo nu vorbesc română, iar acomodarea într-o altă țară ar fi o perioadă dificilă.

”M-am gândit să fac tot ce cred eu că aș putea. Și oricum îmi doream de câteva luni. Așa că, da! Îmi doresc să înfiez un copil de acolo, dacă se poate! Să zic că 80% sunt îndreptată înspre ideea asta, pentru că responsabilitatea este foarte mare. Viața te surprinde prin orice, iar un copil este o binecuvântare.”, a declarat Ella Tina la Antena Stars.

Vedetei nu îi este frică să crească singură un copil

Ella Tina este mai pregătită ca niciodată să devină mamă și nu îi este frică de noi provocări, după cum a spus chiar ea. Chiar dacă lucrurile nu vor fi ușoare de la început, artista are încredere în ajutorul divin.

”Niciodată nu m-a speriat. Las viața să mă surprindă. Mă ajută Dumnezeu. O să fie foarte greu, pentru că cel mai probabil nu vorbește română.”, a mai spus artista.

VIDEO! Gafă virală în SUA: Jill Biden l-a sărutat pe buze pe soțul vicepreședintei Kamala Harris

Un moment bizar s-a produs în SUA înainte să înceapă discursul despre starea națiunii. Jill Biden părea că îl sărută mult prea intim pe soțul Kamalei Harris, Douglas Emhoff, scrie digi24.ro.

Prima doamnă a intrat în sală și s-a dus la locul rezervat pentru ea, lângă partenerul vicepreședintei. Cei doi au dat să se pupe pe obraz, amical. Doar că și-au atins buzele. Cei din jur nu au reacționat, însă momentul a fost surprins de transmisia în direct și a devenit viral pe rețelele sociale și în presa tabloidă.

Filip Kirkorov a mers în Los Angeles, la Premiile Grammy! Artistul și-a împărtășit emoțiile cu publicul său virtual

Filip Kirkorov se află în SUA. Artistul a mers la ceremonia Premiile Grammy 2023, care a avut loc în weekend la Los Angeles. Regele pop din Rusia a mărturisit pe pagina sa de Instagram că a venit la festivitate nu doar pentru a-și vedea idolii, ci și pentru a învăța lucruri noi.

Киркоров объяснил, почему решил поехать на Евровидение - Кино Mail.ru

Ceremonia Grammy a fost prezentată de Cardi B, Taylor Swift, Paris Hilton, Heidi Klum și multe alte celebrități. Adele, Beyonce și Madonna i-au încântat pe fani.

Filip Kirkorov a mers la Los Angeles pentru a-i vedea pe câștigători cu ochii lui și a postat mai multe fotografii și videoclipuri noi pe rețelele de socializare.

Филипп Киркоров

Kirkorov a filmat-o pe Madonna, care a mers la distanță mică de el, a pus emoji pe pozele lui Beyoncé, a cântat alături de Adele și a urmărit privirea adoratoare a lui Jennifer Lopez în compania lui Ben Affleck.

Киркоров не верит, что попал на «Грэмми»: подпевал Адель и почти коснулся Мадонны

„Trebuie să-ți pui o dorință când se întâmplă ceva pentru prima dată. Vreau să învăț, să văd ce e interesant acolo, să fiu fericit pentru colegii mei americani”, a spus Filip Kirkorov și i-a mulțumit prietenei sale, prezentatoarei TV și actriței Lika Osipova pentru invitația la ceremonie.

Филипп Киркоров и Лика Осипова

Kirkorov a ajuns în SUA în urmă cu câteva zile. În acest timp, a reușit deja să viziteze Las Vegas și a mers la concertul solo al lui Adele.

Anunț! Se caută un spectator care a asistat ieri la spectacolul ,,Invitația la vals”, de la Teatrul Geneza Art
Articolul anterior
O fetiţă de 5 ani a murit după ce a căzut dintr-o căruţă
Articolul următor