Muncă asiduă pe scena Eurovision! Natalia Gordienko: ,,Mă bazez pe voi toți! Arătați tuturor cum îi putem susține pe ai noștri!”

Natalia Gordienko a avut ieri o zi plină de repetiții pe scena Eurovision 2021, de la Rotterdam. Pe lângă voce și interpretare, momentul artistic al Nataliei presupune și o bună pregătire fizică, deoarece conține mai multe elemente de coregrafie. Artista depune o muncă asiduă pentru a avea o prestanță bună și a ne reprezenta țara cu mândrie.

,,O altă repetiție a luat avânt în sala „Rotterdam Ahoy”. Vă sunt foarte recunoscătoare pentru recenziile excelente. De data aceasta, m-am simțit relaxată și, ținând cont de recomandările dragului Filip Kirkorov, m-am bucurat de ceea ce se întâmpla!”, a dezvăluit artista pe pagina sa de Instagram.

Interpreta i-a îndemnat pe conaționalii din diasporă să-și susțină prin votul lor țara natală în cadrul acestui concurs.

,,Întreaga echipă așteaptă cu nerăbdare susținerea dumneavoastră în semifinalele care vor avea loc pe 20 mai. Foarte important, prieteni! Suntem cu numărul 7! Toate informațiile de vot vor fi pe ecranele dvs. Din păcate, locuitorii Moldovei nu vor putea vota, dar avem o mare diasporă minunată în întreaga lume! Mă bazez foarte mult pe voi! Arătați tuturor cum îi putem sprijini pe ai noștri!”, a declarat artista.

,,Vedem Rotterdam-ul de la fereastra autobuzului nostru sau de la ferestrele hotelului. Suntem foarte obosiți și totuși, absolut fericiți! Rezultatele depășesc toate așteptările”, a mai spus Natalia Gordienko.

Incontinența urinară la femei nu este o condamnare!
Articolul anterior
Nata Albot, pe lista unui partid pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova
Articolul următor