Municipiul Chișinău are un nou primar interimar! Află cine este și câți ani are

Interimatul funcției de primar general al municipiului Chișinău urmează să fie asigurat de către viceprimarul Ruslan Codreanu, în vârstă de 37 de ani. Acest fapt vine ca urmare a suspendării din funcția de primar interimar a Silviei Radu în legătură cu înregistrarea sa în cursa electorală. Anunțul a fost făcut astăzi de către Silvia Radu, într-o conferință de presă, transmite IPN.

separator
Silvia Radu a spus că pleacă din fruntea Primăriei cu gândul de a participa în scrutin pentru a-l câștiga.

„Îmi doresc să continui toate proiectele pe care le-am inițiat, în cazul în care voi avea mandatul din partea cetățenilor”, a spus candidata la șefia capitalei.

În opinia sa, Primăria are nevoie de un primar independent, care să fie în slujba cetățenilor și nu în slujba partidelor politice.

„Cred că am experiența necesară și cunosc foarte bine mecanismele interne ale Primăriei. Cunosc foarte bine problemele orașului Chișinău și știu exact cum ele ar trebui să fie soluționate”, a menționat Silvia Radu.

Candidata a spus că își va face campanie electorală din banii proprii, iar programul electoral îl va prezenta mai târziu. Potrivit ei, acesta este simplu, realist și bazat pe acțiuni și proiecte care deja au început a fi realizate. Silvia Radu este unicul candidat independent înregistrat în cursa electorală, fiind al doisprezecelea concurent electoral înregistrat de Consiliul Electoral al Circumscripției Electorale Chișinău.

Sursa

Astăzi, toți polițiștii din Republica Moldova poartă blugi. Iată care este motivul!
Articolul anterior
Laura Vetty, splendidă și atrăgătoare în ținutele brandului Nikita Rinadi
Articolul următor
Alte articole interesante