A murit Grumpy Cat, pisica care lasă familiei sale o avere de cel puțin 100 de milioane de dolari

Grumpy Cat, Pisica, pe numele său real Tardar Sauce, este cea mai cunoscută pisică din lume, având nu mai puțin de 8,5 milioane de fani pe Facebook.

separator
De-a lungul anilor, a fost imaginea brandului de hrană pentru pisici Friskies și a publicat o serie de cărți în numele ei. De asemenea, ea are o statuetă de ceară la muzeul Madame Tussauds.

Familia din Morristown, Arizona, care a ajuns să aibă o avere de peste 100 de milioane de dolari de pe urma imaginilor cu pisica, amintește că Grumpy Cat „a ajutat milioane de oameni să zâmbească în toată lumea – chiar și atunci când situația era dificilă”. Grumpy Cat a devenit celebră în mediul online și fotografiile cu ea au fost vizionate și distribuite de milioane de ori, devenind virale în doar câteva minute după ce erau postate. Avea 8,5 milioane de fani Facebook, 2,4 milioane pe Instagram, 1,5 milioane pe Twitter și 264 000 de abonați pe contul de YouTube.

Pisica era faimoasă în mediul online, datorită expresiei morocănoase pe care o afișa ca urmare a unei boli genetice. Aceasta a murit din cauza unor complicații cauzate de o infecție a tractului urinar.

Pisica avea 7 ani și a murit marți dimineață, a anunțat stăpâna sa. Potrivit mesajului postat pe rețelele de socializare de familia pisicii, aceasta a ”a murit în pace, acasă în brațele mamei sale, Tabatha”.sursa: www.libertatea.ro

Moldoveanca de la medicină care a obținut Golden Buzz la ,,Românii au Talent”, a părăsit scena concursului
Articolul anterior
Cum sunt înscriși copiii la școală, în Olanda. Experiența unei familii de la noi, care s-a mutat în această țară
Articolul următor
Alte articole interesante