Nadya Gudumak, dezvăluiri din interior! Un proiect fashion surpriză

Designerul Nadya Gudumak ridică cortina. Creatoarea de modă a decis să fie în „pas cu lumea” și a lansat un vlog în care va deschide secrete din bucătăria brandului NIKITA RINADI.

separator

Astfel, designerul va posta pe canalul său de Youtoube „Nadya Gudumak – I NIKITA RINADI” filmulețe despre activitatea brandului, despre noile tendințe din lumea modei, secrete de stil vestimentar, diferite informații utile pentru fashioniste, master class-uri vestimentare, dar și materiale filmate în atelierul de creație al brandului NIKITA RINADI.

„Am hotărât să lansez acest vlog în urma solicitărilor venite din partea clientelor noastre fidele. Și, până la urmă, asta e ceea ce se solicită la ora actuală și interesează publicul. Eu mi-am propus ca acest vlog să aibă un caracter informativ, ca publicul să vadă cum se creează ținutele Nikita Rinadi și în același timp, să fie un vlog educativ, pentru că îmi doresc să educ femeile să fie consumatori responsabili și să-și folosească creativitatea, în crearea unui stil vestimentar unic”!, ne-a spus Nadya Gudumak.

Partenerii noștri
Author Nikita Rinadi
Adresa: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic 3042 / Strada Albișoara, nr. 4
Tel.: +373 (79) 765 458
Facebook: https://www.facebook.com/NikitaRinadi/
Ajutor pentru fetița de 1 anișor rămasă fără părinți, în urma groaznicului accident de pe traseul Chișinău-Leușeni!
Articolul anterior
Grăbește-te! Super ofertă: iată cum poți să primești cadou spumă de curățare Argan sau gelul de duș și cremă de mâini marca Equilibra
Articolul următor
Alte articole interesante