Nanotehnologiile în construcții, acum și în Moldova! Curățarea, protecția și restaurarea suprafețelor!

Tehnologiile care, mai ieri, se utilizau în industria explorării spațiului cosmic, acum sunt la îndemâna tuturor persoanelor companiilor de construcții, de cleaning, HoReCa, restauratorilor profesioniști, sau a simplelor gospodine.

separator

Lasă nanotehnologiile să intre în viața ta, în familia ta, în afacerea ta

Fie că e vorba de fabrica ta, curtea ta, casa ta, mașina ta sau încălțămintea ta, toate vor arăta și funcționa perfect odată fiind aplicate produsele elaborate în baza nanotehnologiilor – acestea vor oferi eficiență maximă conform raportului preț/calitate.

Având același cost ca și altele prezente pe piață, materialele nanotehnologice oferă un termen de exploatare mult mai lung, o suprafață mai mare de aplicare, o întreținere foarte ușoară cu eforturi și costuri minime. Inclusiv eforturi fizice.

Vopselele nanotehnologice, aplicate pe suprafețele exterioare și interioare, nu se murdăresc, nu se decolorează, izolează peretele termic și înlocuiesc o pădure întreagă, oferind oxigen, datorită utilizării procesului fotocatalizei – cu știința nu te pui!

Apa nu mai poate pătrunde, murdăria nu mai aderă, poluanții nu se mai lipesc de suprafețe, iar organismele vii nu mai pot afecta suprafețele tratate.

Printre multe alte beneficii aduse, acestea:

Curăță și restaurează suprafețe de orice tip, inclusiv pardoseli scumpe (în atenția proprietarilor de hoteluri și restaurante – să nu vă sperie petele de vin roșu și grăsimi!).

Elimină și previn apariția ruginii pe orice suprafață.

Curăță suprafețele după reparație.

Curăță și îndepărtează mucegaiul și bacteriile pe care acesta îl provoacă… Fără clor și fără miros! Așa că, dragi vinificatori, aveți o soluție clară fără teama de a vă afecta calitatea produsului cu miros de clor sau alți acizi periculoși.

Dizolvă grăsimea și murdăria greu de înlăturat de pe orice suprafață.

Curăță suprafețele sensibile: lemn, marmură, granit, piatră – un subiect aparte datorită calităților acestor materiale, pentru care, iată, avem soluții.

Protejează de deteriorare suprafețele din marmură, granit, piatră și beton.

Previn apariția mucegaiului, înnegririi și arsurilor UV de pe țiglă și ceramică. Protejează împotriva ciupercilor.

Geamurile, panourile foto-voltaice se vor autocurăța cu fiecare picătură de ploaie.

Ce vă oferă nanotehnologia?

Nanotehnologia este viitorul în soluții de protecție de înaltă performanță. Cu ajutorul nanotehnologiei, NanoPhos a creat produse sigure, fiabile, de încredere, special realizate și adaptate fiecărui tip de suprafață. ”Adaptarea lumii nano (microscopice) în serviciul lumii macro” este motto-ul producătorului.

De unde și derivă toate avantajele la care ne referim.

NanoPhos profită de calitățile unice ale nanotehnologiei și inventează soluții inteligente care rezolvă problemele de zi cu zi. Transferă descoperirile și inovațiile din laboratoarele noastre în mâna clienților.

Produsele nanotehnologice sunt materiale care corespund standardelor UE, Eco friendly cu un impact pozitiv asupra mediului și, nemijlocit, a omului. Soluțiile curățătoare nu sunt produse în baza acizilor periculoși, sunt niște produse premium cu un efect net superior altor produse, nu sunt toxice, nu au miros, nu ard mâinile, permit lucrări în încăperi închise, spre deosebire de alte soluții anti mucegai de pe piață care nu te pot ține în casă.

Mai mult, aceste produsele sunt accesibile oricui și la prețuri convenabile.

Cine a adus nanotehnologiile în Moldova?

www.nanoconstruct.md – singurul distribuitor al produselor NanoPhos, (Grecia), prezent, pe lângă RM, pe piața a 31 de țări, inclusiv SUA și Canada. Produsele NanoPhos sunt certificate de Lloyd Register Quality Assurance (LRQA) conform sistemului de management al calității de standard EN ISOO 900:2001 pentru: dezvoltarea, producția și vânzarea produselor chimice pentru curățarea și protejarea suprafețelor și a produselor nanotehnologice.

Intrați, vedeți și cumpărați. Chiar avem de toate!

Toate produsele se găsesc în stoc, iar unele pot fi și diluate. Produsele sunt certificate și testate la nivel internațional. La procurare, aveți parte de toate instrucțiunile de utilizare profesioniste.

Toate detaliile privind stocul produselor și comenzile le găsiți pe site-ul oficial www.nanoconstruct.md.

Și, da! Sună: 079 43 91 31.

Cod Galben de inundații la Nistru! Avertizările hidrologilor

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi, 25 aprilie, Cod Galben de inundații în lacul de acumulare Dubăsari, râul Nistru.

Potrivit hidrologilor, în legătură cu mărirea deversării apei din lacul de acumulare Dubăsari (râul Nistru) până la 1.050 m3/s, în intervalul 25-29 aprilie, pe sectorul orașului Dubăsari – orașul Grigoriopol se vor menține nivelurile înalte, transmite Știri.md

De asemenea, se menționează că pe sectorul orașului Grigoriopol până la gura de vărsare va continua creșterea nivelului apei cu 0.50-1.10 m, față de nivelul din 25 aprilie (ora 08:00).

În acest sens, hidrologii avertizează că în locurile joase va avea loc ieșirea apei în luncă și este posibilă subinundarea terenurilor agricole.

Astfel, Serviciul Hidrometeorologic de Stat atenționează populația să fie prudentă. 

Cazul tinerei gravide ucisă cu sânge rece, abordat de deputați: ”A murit fiindcă e femeie”

Cazul omorului cu cruzime deosebită al tinerei Ana-Maria, însărcinată în luna a 6-a, a ajuns și în Parlament. Vicepreşedinta Legislativului, Doina Gherman, și-a exprimat solidaritatea cu familia fetei și a anunțat că la 30 aprilie, vor avea loc audieri publice privind „răspunsul sistemic al statului la cazuri de violență excepțional de grave”. „Victima nu are nicio vină. Este de datoria noastră să asigurăm că justiția prevalează în toate cazurile de violență. Ana-Maria a murit doar pentru că este femeie”, a subliniat Gherman, scrie unimedia.info.

„În contextul cazului tragic, soldat cu decesul victimei Ana-Maria, anunț audierile publice privind răspunsul sistemic al statului la cazuri de violență excepțional de grave, care vor avea loc în incinta Parlamentului, în data de 30 aprilie, ora 13:00.

În ultimii ani, chiar dacă RM a întreprins pași importanți în ceea ce privește asigurarea și protejarea drepturilor victimelor violenței în familie, dar și a infracțiunilor privind viața sexuală, se atestă că în cazul comiterii unui omor asupra femeiii, comis inclusiv în contextul unui act de violență în familie, act de violență sexuală, ură sau misoginie, cadrul normativ oferă o abordare generală, lipsită de individualizare, bazată pe caracteristici distincte.

În 2022, 24 de femei și-au pierdut viața, iar în 2023 au fost înregistrate 21 de cazuri de acest gen. Pornind de la importanța și sensibilitatea subiectului, facem apel către toate părțile interesate, în vederea necesității definirii juridice a fenomenului de femicid și măsurile care urmează a fi întreprinse, pentru protecția femeilor și fetelor din RM.

Victima nu are nicio vină. Este de datoria noastră să asigurăm că justiția prevalează în toate cazurile de violență. Ana-Maria a murit doar pentru că este femeie. Fiecare femeie din RM are dreptul să trăiască în siguranță, fie acasă, fie la muncă, fie pe stradă sau în orice alt loc. Ne exprimăm solidaritatea cu familia Anei-Maria, dar și cu toate femeile vicitime ale violenței în bază de gen și reconfirmăm angajamentul în lupta cu violența sub orice formă. Pe această cale invităm toate autoritățile responsabile, instituțiile publice, reprezentanții societății civile și partenerii de dezvoltare să participe la audierile publice”, a punctat Doina Gherman.

Tânăra a dispărut fără urmă, după ce a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din oraș la data de 12 aprilie, ora 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută. Astfel, Poliția a solicitat ajutorul cetățenilor pentru a o găsi.

Ana-Maria Guja era însărcinată în a 6-a lună.

Care e calitatea aerului după praful saharian: Precizările Agenției de Mediu

Cu referire la norul de praf provenit din Deșertul Sahara, ce a cuprins teritoriul Republicii Moldova, Agenția de Mediu informează că în ziua de 24 și începutul zilei de 25 aprilie, în spațiul aerian al țării nu au fost identificate particule de praf de origine africană.

Potrivit Agenției de Mediu, nivelul de poluare a aerului atmosferic în municipiul Chișinău a revenit la fonul normal urban, fiind satisfăcător pentru sănătatea populației și a mediului întreg, transmite Știri.md

Meteorologii din România au anunțat că, în perioada 23-24 aprilie, o masă de aer cu particule de praf saharian va acoperi România și R. Moldova.

Norul a ajuns în Moldova în noaptea de 23 spre 24 aprilie. Așadar, în urma ploii nocturne, automobilele au rămas pline de nisip.  

„În perioada 23 aprilie, ora 09:00 – 24 aprilie, ora 13:00, circulaţia aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii al unei mase de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei. Această masă de aer va fi deasupra României marţi şi în prima parte a zilei de miercuri”, se arată în comunicatul publicat de ANM.

 

Situație critică în Franța. Peste 500 de oameni, decedați de Covid-19 în doar o zi
Articolul anterior
Oleg Țulea renunță la șefia Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene
Articolul următor