Nanotehnologiile în construcții, acum și în Moldova! Curățarea, protecția și restaurarea suprafețelor!

Tehnologiile care, mai ieri, se utilizau în industria explorării spațiului cosmic, acum sunt la îndemâna tuturor persoanelor companiilor de construcții, de cleaning, HoReCa, restauratorilor profesioniști, sau a simplelor gospodine.

separator

Lasă nanotehnologiile să intre în viața ta, în familia ta, în afacerea ta

Fie că e vorba de fabrica ta, curtea ta, casa ta, mașina ta sau încălțămintea ta, toate vor arăta și funcționa perfect odată fiind aplicate produsele elaborate în baza nanotehnologiilor – acestea vor oferi eficiență maximă conform raportului preț/calitate.

Având același cost ca și altele prezente pe piață, materialele nanotehnologice oferă un termen de exploatare mult mai lung, o suprafață mai mare de aplicare, o întreținere foarte ușoară cu eforturi și costuri minime. Inclusiv eforturi fizice.

Vopselele nanotehnologice, aplicate pe suprafețele exterioare și interioare, nu se murdăresc, nu se decolorează, izolează peretele termic și înlocuiesc o pădure întreagă, oferind oxigen, datorită utilizării procesului fotocatalizei – cu știința nu te pui!

Apa nu mai poate pătrunde, murdăria nu mai aderă, poluanții nu se mai lipesc de suprafețe, iar organismele vii nu mai pot afecta suprafețele tratate.

Printre multe alte beneficii aduse, acestea:

Curăță și restaurează suprafețe de orice tip, inclusiv pardoseli scumpe (în atenția proprietarilor de hoteluri și restaurante – să nu vă sperie petele de vin roșu și grăsimi!).

Elimină și previn apariția ruginii pe orice suprafață.

Curăță suprafețele după reparație.

Curăță și îndepărtează mucegaiul și bacteriile pe care acesta îl provoacă… Fără clor și fără miros! Așa că, dragi vinificatori, aveți o soluție clară fără teama de a vă afecta calitatea produsului cu miros de clor sau alți acizi periculoși.

Dizolvă grăsimea și murdăria greu de înlăturat de pe orice suprafață.

Curăță suprafețele sensibile: lemn, marmură, granit, piatră – un subiect aparte datorită calităților acestor materiale, pentru care, iată, avem soluții.

Protejează de deteriorare suprafețele din marmură, granit, piatră și beton.

Previn apariția mucegaiului, înnegririi și arsurilor UV de pe țiglă și ceramică. Protejează împotriva ciupercilor.

Geamurile, panourile foto-voltaice se vor autocurăța cu fiecare picătură de ploaie.

Ce vă oferă nanotehnologia?

Nanotehnologia este viitorul în soluții de protecție de înaltă performanță. Cu ajutorul nanotehnologiei, NanoPhos a creat produse sigure, fiabile, de încredere, special realizate și adaptate fiecărui tip de suprafață. ”Adaptarea lumii nano (microscopice) în serviciul lumii macro” este motto-ul producătorului.

De unde și derivă toate avantajele la care ne referim.

NanoPhos profită de calitățile unice ale nanotehnologiei și inventează soluții inteligente care rezolvă problemele de zi cu zi. Transferă descoperirile și inovațiile din laboratoarele noastre în mâna clienților.

Produsele nanotehnologice sunt materiale care corespund standardelor UE, Eco friendly cu un impact pozitiv asupra mediului și, nemijlocit, a omului. Soluțiile curățătoare nu sunt produse în baza acizilor periculoși, sunt niște produse premium cu un efect net superior altor produse, nu sunt toxice, nu au miros, nu ard mâinile, permit lucrări în încăperi închise, spre deosebire de alte soluții anti mucegai de pe piață care nu te pot ține în casă.

Mai mult, aceste produsele sunt accesibile oricui și la prețuri convenabile.

Cine a adus nanotehnologiile în Moldova?

www.nanoconstruct.md – singurul distribuitor al produselor NanoPhos, (Grecia), prezent, pe lângă RM, pe piața a 31 de țări, inclusiv SUA și Canada. Produsele NanoPhos sunt certificate de Lloyd Register Quality Assurance (LRQA) conform sistemului de management al calității de standard EN ISOO 900:2001 pentru: dezvoltarea, producția și vânzarea produselor chimice pentru curățarea și protejarea suprafețelor și a produselor nanotehnologice.

Intrați, vedeți și cumpărați. Chiar avem de toate!

Toate produsele se găsesc în stoc, iar unele pot fi și diluate. Produsele sunt certificate și testate la nivel internațional. La procurare, aveți parte de toate instrucțiunile de utilizare profesioniste.

Toate detaliile privind stocul produselor și comenzile le găsiți pe site-ul oficial www.nanoconstruct.md.

Și, da! Sună: 079 43 91 31.

Situație critică în Franța. Peste 500 de oameni, decedați de Covid-19 în doar o zi
Articolul anterior
Oleg Țulea renunță la șefia Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene
Articolul următor
Alte articole interesante