Nata Albot deapănă amintiri frumoase despre covorul țesut de bunica sa

Chiar dacă vremurile își lasă amprenta pe bunuri și amintiri, lucrurile moștenite de la străbuni au o valoare spirituală mult mai mare decât ne-am putea imagina. Mai mult, prețul acestora crește progresiv odată cu trecerea anilor. Revenită acasă de pe plaiurile canadiene, Nata Albot și-a amintit de covorul țesut de bunica sa.

separator

Recuperarea bogăției a meritat efortul și acum toată lumea este împlinită. O fotografie de familie a imortalizat momentul – o viitoare mamă, înconjurată de domnițele ei, petrec frumos timpul împreună, într-un decor de neuitat.

Nata Albot și-a împărtățit trăirile cu prietenii de pe facebook:

,,Handwoven by my grandma almost 50 years ago / Într-o zi au intrat moliile în el și, ca să nu îl dăm la gunoi, l-a luat dădaca noastră Nina. La peste 6 ani distanță, cu toată rușinea, am sunat-o pe Nina să o întreb dacă îl mai are. I-a găsit un loc în gospodărie și îl mai avea. Am făcut schimb pe ceva nou și mi-am recuperat zestrea. Bunica mea Dunea țesea covoare de nevoie, ca să hrănească familia. Termina unul, mergea cu el la târg și, din banii câștigați, hrănea o vreme cei patru copii. Covorul bunicii are vreo 50 ani și mai bine mai târziu, decât deloc, am înțeles că nu moliile distrug amintirile, ci necunoașterea și ignoranța”.

Momentul în care Melania Trump dă mâna cu Vladimir Putin a făcut înconjurul lumii
Articolul anterior
Pancakes proteice cu fructe de sezon, un răsfăț culinar de la Irina Calancea
Articolul următor