Nata Albot, despre cea mai bună dovadă că există dragoste

Nata Albot își impresionează constant urmăritorii virtuali prin intermediul gândurilor și propriilor reflecții despre viață. De Ziua Îndrăgostiților, jurnalista a adus în discuție una dintre formele pure de iubire.

,,Love is and it’s amazing❤️

Al nostru Sf Valentin este tot despre iubire, dar una cu paranteze. Între ele scrie că nici copiii, nici confortul material, nici frica de gura lumii și nici frica de singurătate nu sunt motive pentru a rămâne acolo, de unde a plecat iubirea. Și dimpotrivă, unde iubire e, merită să lupți pentru ea până la capăt, în pofida greutăților. Și tot acolo, între paranteze, mai scrie că iubirea este un mare dar, rar și prețios.

Iar atunci când bate la ușă, primește-o cu brațele deschise, chiar dacă nu se înscrie în tipare ideale, impuse de alții. Iubirea nu cunoaște hotare, unind într-o îmbrățișare caldă pe cea mai mare soră, care vine dintr-o căsnicie, cu fratele cel mic, care vine din altă căsnicie, și această îmbrățișare este cea mai bună dovadă că dragoste există și se amuză de fiecare dată de cei care caută jumătatea perfectă”, scrie Nata Albot, în contul său de Instagram.

Nata Albot și Andrei Bolocan locuiesc în Canada, având împreună doi copii.

Jurnalista mai are două fete din prima căsnicie.

Xenia Deli s-a distrat de Ziua Îndrăgostiților! Cum i-a arătat soțului ei că-l iubește foarte mult
Articolul anterior
Cuplurile mondene de la noi și mesajele lor de Ziua Îndrăgostiților
Articolul următor
Alte articole interesante