Nata Albot este sărbătorită: ,,De ziua mea îmi doresc să mă simt parte a unui popor trezit și determinat să facă o schimbare pentru binele său”

Nata Albot își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Jurnalista a dezvăluit ce își dorește de ziua sa, peste 1.500 de urmăritori apreciindu-i dorința.

separator

,,Șapte sute patruzeci și nouă de mii de oameni mi-au scris în privat să mă întrebe ce-mi doresc de ziua mea. Răspund la toți prin această postare”, scrie Nata Albot.

,,De ziua mea îmi doresc să mă simt parte a unui popor trezit și determinat să facă o schimbare pentru binele său. Această schimbare e de lungă durată. Dar duminica aceasta ni se dă o șansă să urnim carul din loc. Nu prin scheme, șantaj sau înțelegeri obscure, ci prin vot democratic.

Esențial pentru această schimbare mult dorită este să nu mai vrem “stabilitatea” de acum, să ne dezguste până la greață politicienii mici, cu ambiții mari, să nu uităm pentru nicio secundă kulioache, misoginism, homofobie, credite rusești băgate pe gât, cățărat pe Athos și ghicit în ouă, cheltuieli prezidențiale zilnice crescute după propriile pofte și nu după nevoi sau rezultate livrate. Să nu uităm pomene electorale, implicarea bisericii în propagandă electorală, transferuri din Bahamas pentru finanțarea canalelor tv, bogdani țârdea și restul râsurilor. Să nu uităm cum un primar de Chișinău își ia concediu din cont propriu ca să lingă reputația șefului. Lista e lungă. Să suporte consecințele. Unica pedeapsă pentru toate aceste măgării este ieșitul la vot.

Lume, duminica asta e zi de vot.
Vă rog să mai încercăm o dată. Și încă o dată. Și încă odată. Vă rog să încercăm de câte ori va mai fi nevoie, chiar dacă unii tare mai vor să ne convingă că votul nostru nu schimbă nimic”.

 

Țara în care medicii sunt rugați să rămână la serviciu, chiar dacă sunt bolnavi de Covid
Articolul anterior
Deschiderea școlilor nu a dus la creșterea ratei de infectare cu coronavirus în rândul copiilor
Articolul următor
Alte articole interesante