Nata Albot împlinește astăzi 40 de ani! Jurnalista ne-a arătat care este cea mai mare realizare a sa

Nata Albot este astăzi sărbătorită, jurnalista, fondatoarea KLumea și promotoarea imaginii și a valorilor Moldovei în lume, împlinește 40 de ani.

separator
La acest prag al vieții, perseverentă, fidelă responsabilităților, corectă în decizii, cu o sursă inepuizabilă de pozitivism și fermă în acțiuni, Nata se poate considera o femeie împlinită în plan profesional, cu o bogată carieră în radio și televiziune, dar și un activism civic și social trăit cu intensitate și entuziasm ce ,,mișcă munți din loc”.

Iar cea mai mare realizare a vedetei râmâne familia sa. Astăzi, la sfârșitul celei de-a patra decade a vârstei, Nata vorbește anume despre ea! Jurnalista a postat o poză emoționantă în care apare alături de cei patru copii ai săi, o imagine pe care a descris-o scurt:

,,40 #totulabiaincepe

Judecând după poza deosebită, se pare că, la cei 40 de ani ai săi, tânăra mamă debordează de energie, este într-o formă fizică de invidiat, tinde spre armonie și echilibru, fiind un bun exemplu pentru copiii săi, iar cel mai frumos lucru este atunci când toată lumea zâmbește! La mulți ani, Nata Albot!

Un moldovean a câștigat 247.000 de euro la turneul de poker din Malta
Articolul anterior
Un troleibuz a rămas fără o roată în timpul mersului. Vehiculul a ajuns pe trotuar
Articolul următor
Alte articole interesante