Nata Albot, mesaj emoționant pentru Andrei Bolocan: ,,Cu multă recunoștință, pentru că ești un tată bun pentru toți copiii noștri”

De Ziua Taților, care a fost marcată ieri, Nata Albot i-a dedicat un mesaj emoționant lui Andrei Bolocan.

separator

Nata Albot și-a revăzut familia grămăjoară. După aproape două luni de când a revenit din Canada, și fetele jurnalistei, s-au întors în Moldova, fiind însoțite de tatăl Magdei și al lui Noah.

Andrei este un tată exemplar, iar Nata Albot se mândrește cu acest fapt:

„Ca de ziua trecuta a tatilor, mai intarziat, mai in chiloti (alte poze nici n-avem), mai putin solemn, dar cu tare multa dragoste si recunostinta pentru rabdarea ta, pentru ca esti un tata bun pentru toti copiii nostri, chiar si pentru cei care au un alt tata, pentru ca ai in tine intelepciune ereditara si inima buna, pentru ca le inventezi mancare, telefoane si jocuri din carton, pentru ca ne faci pe toti sa radem mult. Multumesc pentru ca toate intamplarile din viata noastra s-au transformat in viata noastra.

Dar voi, ati reusit sa le spuneti tatilor vreo doua vorbe dulci?”, a scris Nata în dreptul unei poze cu tatăl și feciorul său.

Nata Albot este mama fericită a patru copii. Primele două fetițe, Sonia și Eva, sunt născute din căsnicia anterioară. Iar Magda și Noah sunt copiii comuni ai Natei Albot și ai lui Andrei Bolocan.

Operație pe inimă, pe marginea drumului. Un motociclist a fost salvat în mod miraculos!
Articolul anterior
Un celebru artist a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer. Și-a anulat toate concertele
Articolul următor
Alte articole interesante