Nata Albot, mesaj emoționant pentru mama: ,,Atunci când mi-a fost mai greu, m-a luat în brațe și m-a purtat peste toate necazurile”

Ieri a fost ziua de naștere a mamei Natei Albot, cu această ocazie fondatoarea KLumea i-a dedicat un mesaj emoționant mamei sale. Declarația publicată i-a înduioșat pe urmăritorii virtuali ai jurnalistei stabilită în Canada. Nata are o relație deosebită cu mama ei, una pe care cu siguranță și-ar dori-o fiecare copil.

separator

“În ziua în care sufletul unui om s-a înălțat spre cer, pe drum acesta a început să vadă, una câte una, scene din viața lui. În multe din ele a observat două perechi de pași pe drum și a înteles că erau pașii lui Dumnezeu. A remarcat însă, că de multe ori de-a lungul vieții lui, era doar un singur rând de urme, tocmai în momentele cele mai grele și mai triste! Și atunci sufletul l-a întrebat pe Dumnezeu:
– Cum e posibil ca atunci, când am avut cele mai mari necazuri, să mă lași singur? De ce m-ai lăsat tocmai cand aveam nevoie de tine?
– Pentru că atunci când ți-a fost cel mai greu, eu te-am luat în brațe, și te-am purtat peste necazuri, de asta vezi o singură pereche de urme. “

Azi e ziua mamei mele. Și această istorie, pe care am auzit-o demult, este despre mămica mea care, atunci când mi-a fost mai greu, m-a luat în brațe și m-a purtat peste toate necazurile.

Mulțumesc mămica, pentru norocul de a te avea. Mulțumesc tăticu, că te-ai îndrăgostit odată, demult, de studenta de la UTM, Alexandra de la Ocnița”, a scris Nata Albot în mesajul publicat pe pagina sa de facebook.

Inspectorii de patrulare atenționează șoferii privind riscul de adormire la volan
Articolul anterior
Copilul de 2 ani, internat la spitalul ,,Toma Ciorbă”: ce arată rezultatele testului la coronavirus
Articolul următor
Alte articole interesante