Nata Albot și Andrei Bolocan și-au luat rămas bun (FOTO)

IMG_6376Criticată sau lăudată, dar cu siguranță privită… Așa a fost emisiunea ”Sare și Piper” cu Nata Albot și Andrei Bolocan.

separator

Ieri, prezentatorii și-au luat rămas bun de la cei care zi de zi, timp de aproape 3 ani, i-au urmărit, i-au criticat, i-au încurajat sau le-au adus daruri. Ultima emisiune în direct s-a lăsat cu mari emoții și cu îmbrățișări ”la direct” cu fanii cei mai fideli ai celor doi prezentatori. Emoțiile presărate pe alocuri cu nostalgie au început cu aproximativ o oră înainte de emisiune, în timpul unei mici ședințe de lucru. Au crescut odată cu trecerea prin cabina de machiaj și au atins cote maxime pe platoul de filmare, înainte de întâlnirea cu fanii.

IMG_6356IMG_6341 _MG_6394

IMG_6384”Am avut emoții mari. Emoții sfinte, unice… Aș putea să le compar cu emoțiile unei mame care își trimite fiul la armată sau își trimite pentru prima dată copilul la tabără. Contactul direct cu publicul nostru a fost dovada încrederii și legăturii care s-a format între noi și cei ce se află dincolo de ecranele televizoarelor. Le mulțumim din suflet că au fost alături de noi în fiecare seară și mai ales la acestă emisiune de rămas bun. Totul ce are un început are și un sfârșit, care nu este decât un alt început”, a spus Nata Albot pentru unica.md

_MG_6391 _MG_6416 _MG_6427

IMG_6385”Nu știu sigur dacă pot să vorbesc acum despre extazul care înseamnă SARE și PIPER. Dar peste ani, cu siguranță voi spune și voi scrie multe despre acestă zi. Să aduni oamenii printr-un simplu îndemn, fără un anume contract, bazându-te doar pe încredere și înțelegere înseamnă enorm”, a spus Andrei Bolocan.

Toți fanii și admiratorii emisiunii și, în special, al celor doi prezentatori, au fost răsplătiți pentru fidelitate și emoții cu o felie de tortă personalizată și autografe.

2 3 45 7
8.1 8 9 10 12
13 14_MG_6360 _MG_6398IMG_6365

Natalia Bodiu

Ele mănâncă vată pentru a slăbi!
Articolul anterior
Prima aniversare a gemenilor Manciu! (Foto)
Articolul următor
Alte articole interesante