Natalia Barbu, în autoizolare: ,,Am făcut de toate, și curat, și am început să apreciez mai mult munca menajerei noastre”

Natalia Barbu, artista basarabeancă căsătorită cu omul de afaceri român Nicolae Sota, a oferit un interviu video pentru un post de televiziune de la noi. Artista a dezvăluit cum s-a schimbat atmosfera casei în carantină.

separator

„Suntem bine, ca toată lumea stăm acasă. Nicidecum nu și-a pus o amprentă negativă, eu cumva din contra m-am conectat și mai mult cu ceea ce sunt eu, m-am conectat mai mult cu familia mea, am început să văd mai clar niște lucruri care sunt mai importante, să-mi revăd cumva prioritățile și să înțeleg că, de fapt, mișcarea asta a noastră de zi cu zi, rutina asta ne rupe de lucrurile cele mai importante și de valorile noastre”, a povestit Natalia Barbu.

,,Avem 2 luni. Noi am respectat în limita normalului să nu trecem nici de cealaltă extremă. Nu suntem genul de oameni foarte panicați, cumva suntem noi așa. Mergem ca toată lumea, facem cumpărături.

Am făcut de toate, și curat, și am început să apreciez mai mult munca menajerei noastre, dar e greu. La un moment dat e plăcut să faci treaba de gospodină, mâncat, spălat. Chestiile astea sunt ok, dar, totuși, când intri în rutina de genul ăsta și să faci non-stop astfel de lucruri nu este ok.

Rețeta, pe care o facem mai des, sunt sarmale, le fac românește cu mai multă carne, mai puțin orez și mai mari. Am citit destul de mult”, a mai spus Natalia, în cadrul emisiunii „Între Noi” de la Televiziunea Centrală.

Un om de afaceri s-a autoinfectat cu Covid-19 pentru a demonstra tuturor că s-a exagerat cu acest virus: ,,Sper să nu pățesc nimic”
Articolul anterior
Mesajul dureros al unui medic moldovean care luptă cu Covid-19: ,,De aproape două luni nu mi-am văzut familia”
Articolul următor
Alte articole interesante