Natalia Gavrilița nu și-a anunțat motivul demisiei și a plecat fără să răspundă la întrebările jurnaliștilor

Natalia Gavrilița nu a explicat motivul pentru care a demisionat din funcția de premier.

Natalia Gavrilița nu și-a anunțat motivul pentru care și-a prezentat demisia din funcția de premier al Republicii Moldova și, ca de fiecare dată, a plecat fără să răspundă la întrebările jurnaliștilor pe care i-a invitat azi la un briefing de presă, la care a și făcut anunțul.

Cum a slăbit nepoata Dianei, Lady Kitty Spencer: „Oamenii îmi spuneau să las prăjiturile”

Nepoata cea mare a Dianei, Lady Kitty Spencer, în vârstă de 32 de ani, este fiica cea mare a lui Charles Spencer, fratele regretatei prințese.

Lady Kitty colaj  jpg

Aceasta a dezvăluit într-un interviu recent că a reușit să piardă o cantitate semnificativă de kilograme pe când avea circa 25 de ani, după ce a renunțat la dieta ei nesănătoasă. Lady Kitty a mai mărturisit că, înainte de asta, a fost ținta comentariilor răutăcioase de pe rețelele de socializare și că mulți internauți o jigneau, spunându-i, de exemplu, că are „coapsele groase”. 

Lady Kitty, în prezent
Lady Kitty, în prezent

Kitty Spencer este acum model și are o siluetă frumoasă, dar înainte oamenii obișnuiau să-i trimită mesaje foarte crude pe rețelele de socializare în care îi criticau greutatea, scrie okmagazine.ro.

Nepoata Dianei a dezvăluit că unii utilizatori de Instagram i-au cerut „să mai lase prăjiturile”, iar alții au comentat pozele ei în bikini spunând că este „prea grasă”.

„Renunță la prăjituri, dragă. Ești prea grasă”, i-a scris o persoană pe Instagram, comentariu la care Kitty a răspuns: „Îmi pare rău că simți nevoia să postezi comentarii urâte sub fotografiile unor persoane pe care nu le cunoști.”

Cu toate acestea, în 2018, nepoata Prințesei Diana a decis să slăbească și a făcut acest lucru renunțând la dieta nesănătoasă pe care o urma la acea vreme.

Lady Kitty susține că primul ei job de model, precum și nunta regală a vărului ei, Prințul Harry, din 2018, au fost cei doi factori principali care au motivat-o să-și schimbe obiceiurile de viață și să slăbească. Primul ei job ca model a fost la brandul italian de modă Dolce & Gabbana, iar luni mai târziu a participat la nunta lui Meghan și a lui Harry arătând uimitor într-o rochie verde.

Kitty a explicat că a reușit să slăbească urmând o dietă echilibrată și variată, făcând alegeri sănătoase și urmând o rutină de sport consistentă.

Dieta despre care vorbește Lady Kitty este asemănătoare cu cea mediteraneană, bogată în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase.

Lady Kitty, în prezent
Lady Kitty, în prezent

Foto: Getty Images, Profimedia

Al treilea cuplu LGBT+ din Moldova care a mers să se înregistreze la ASP: „Tata a spus să ne obținem drepturile”

Al treilea cuplu LGBT+ din Moldova care a mers să se înregistreze la ASP: „Tata a spus să ne obținem drepturile”

Anghelina mărturisește că pentru ea a fost emoționant să meargă împreună cu partenera sa pentru a depune cererea de înregistrare la ASP.

„Ei nu au formulare pentru ea-ea, el-el, de aceea a trebuit să mergem la șef să scriem cerere. Apoi, el ne va da refuzul. Ni s-a spus să așteptăm până la 30 de zile. Cât așteptam șeful eram foarte emoționată, mi-au transpirat palmele, eram stresată, de câteva ori eram aproape să plângem, o dată am izbucnit… pentru că e foarte emoționant”, spune ea.

La rândul său, Albina menționează că s-a simțit mai sigură pe sine, din motiv că era alături de Anghelina, dar și pentru că știe ce vrea să obțină.

„Desigur că doamna de care ne-am apropiat, le-a povestit despre noi tuturor care lucrează acolo și când ne duceam la ghișeu, se întorceau spre noi și șușoteau „iată astea, astea”. Fiindcă eram ambele acolo, eu mă simțeam mai sigură de ceea ce fac. Cred că dacă acest lucru era să se întâmple un an în urmă, aveam să ies de acolo în primul minut, în lacrimi. Dar acum știu pentru ce fac asta, sunt sigură în ceea ce vreau să obțin și asta e important”, a punctat ea.

Interviul integral poate fi citit aici.

De la începutul lunii martie, alte două cupluri au depus cerere de înregistrare la Agenția Servicii Publice și au primit refuzul. Unul dintre acestea, format din Angelica Frolov și Leo Zbancă, a menționat că intenționează să acționeze statul în instanța de judecată pe baza refuzului.

”Operațiunea specială din Ucraina” a epuizat armata Kremlinului. Moscova taie din exporturile de armament către India

Datorită implicării Rusiei într-un război pe scară largă împotriva Ucrainei, aceasta se vede în prezent pusă în imposibilitatea de a-și onora angajamentele de a furniza armament Indiei.

Foto: Profimedia

CNN a relatat că un reprezentant al Forțelor Aeriene Indiene a informat o comisie parlamentară că o livrare importantă de armament din partea Moscovei nu va avea loc din cauza războiului dus de Rusia împotriva Ucrainei.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei Ruse din New Delhi a declarat: „Nu avem informații care să confirme afirmația”.

„Ne-au informat în scris că nu pot face livrarea”, se arată în raportul camerei inferioare a Parlamentului Indiei. Nu este specificat ce fel de livrare a fost.

Situatia relatiilor cu India poate oferi o buna indicatie a eforturilor considerabile depuse de Moscova pentru a-si respecta obligatiile fata de Teheran. Conform sursei citate, Rusia pare sa onoreze contractele de livrare doar catre tarile cu care are obligatii ca urmare a implicarii in conflictul din Ucraina, Iranul ajutând deja Kremlinul cu mii de drone kamikaze, scrie defenseromania.ro.

Conform Reuters, cea mai semnificativă livrare din ultima perioadă către India a fost sistemul de apărare antiaeriană S-400 Triumph, achiziționat de aceasta în 2018 pentru suma de 5,4 miliarde de dolari.

Până în prezent, au fost livrate trei astfel de sisteme de apărare antiaeriană, iar încă două se așteaptă să fie livrate în perioada următoare. În plus, Forțele Aeriene Indiene depind de piesele de schimb de proveniență rusă pentru avioanele Su-30MKI și MiG-29.

India continuă să depindă de aprovizionarea cu armament din partea Rusiei, în contextul tensiunilor existente de-a lungul graniței sale cu China, în zona Himalayei, scrie CNN.

Conform raportului SIPRI (Stockholm International Peace Research Institute) publicat în martie, Federația Rusă continuă să fie principalul furnizor de armament pentru India, chiar dacă importurile din industria de apărare au scăzut de la 62% la 45% în perioada 2017-2022.

În septembrie 2022, un oficial din cadrul Departamentului de Stat al SUA a declarat reporterilor că Washingtonul poartă discuții cu India în legătură cu dependența acesteia de armele rusești. El a subliniat faptul că Rusia nu mai este considerată un „furnizor de încredere de arme”, iar reprezentanții indieni încep să înțeleagă că colaborarea cu alte piețe ar putea aduce beneficii reale.

Bloomberg a raportat în decembrie 2022 că prim-ministrul indian, Narendra Modi, a decis să nu organizeze un summit anual cu dictatorul rus, Putin, în 2022, din cauza amenințărilor nucleare ale Rusiei împotriva Ucrainei. Cu toate acestea, India nu a acuzat oficial Rusia de agresiune împotriva Ucrainei și a continuat să își crească achizițiile de petrol rusesc în ultimul an.

Drama unei mame din Turcia: Am cumpărat fiicei mormânt în loc de casă
Articolul anterior
Accident grav, în Germania. Un autocar plin cu pasageri s-a răsturnat: 35 de victime
Articolul următor