Natalia Gavrilița și Nicu Popescu renunță la compensația pentru gaz

Prim-ministra Natalia Gavrilița a anunțat astăzi, 26 ianuarie, în cadrul unui briefing de presă, că va renunța la compensația din partea statului pentru plata facturilor la gaz.

Gavrilița și Popescu anunță că vor renunţa la compensaţia pentru gazFoto: gov.md

Fiind întrebat dacă va face același lucru, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene a răspuns afirmativ, transmite realitatea.md.

„Eu sincer nu am avut timp să o fac, dar cunosc despre acest mecanism și intenționez în una din serile din zilele următoare să mă așez împreună cu părinții și să facem acest lucru”, a declarat Natalia Gavrilița.

Vicepremierul Nicu Popescu a spus că va renunța și el la ajutorul din partea Guvernului.

„Același lucru este valabil și pentru mine. Voi renunța în viitorul apropiat la această compensație”, a spus Nicu Popescu.

Anterior, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a anunțat că nu are nevoie de compensații din partea statului și că a renunțat la acest suport.

Ieri, 25 ianuarie, și președintele Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, a declarat că a renunțat la compensația oferită de stat pentru plata facturilor la gaz.

Peste 6.000 de noi cazuri de infectare cu Covid-19, confirmate în țara noastră
Articolul anterior
Școlile din Transnistria se închid până în data de 1 martie
Articolul următor