Natalia Gordienco a organizat un spectacol care a costat mai mult de 50 de mii de euro!

Interpreta se pare că a oferit cel mai scump şi mai neordinar concert organizat de un interpret de la noi. Un spectacol care i-a lăsat fără comentarii chiar şi pe cei mai sceptici spectatori. Interpreta nu s-a temut să facă publică chiar şi suma investită, care sare de cifra 50  mii de euro.

separator

A fost ceva deosebit ceea ce se întâmpla în sala Palatului Naţional „Nicolae Sulac”:3 scene, 3 orchestre şi o Natalie Gordienco care a coborât spectaculos pe „o lună” de la o distanţă de zece metri. Ideea îi aparţine. I s-a părut foarte potrivită pentru o colindă.

„Aveam temeri.  Din cauza podiumurilor mi-a fost dificil să apar în scenă pe lună, eram ţinută în aer la o distanţă de zece metri. Vroiam să demonstrez tuturor că şi în Moldova se poate.”

La numai 25 de ani Natalia şi-a demonstrat în primul rând sie, dar şi tuturor celor, care o bârfeau că nu e într-atât de talentată, că poate pune pe roate un eveniment demn de un profesionist.

Nu a avut producători în spate. Ea a fost cea care a gândit spectacolul în cele mai mici detalii.

„Din sală ţi se pare că e o nimica toată ce se întâmplă pe scenă. Este extrem de dificil să cânţi cu trei orchestre în spate. Fiecare îşi are ritmul şi specificul său. Am interpretat 25 de piese fără pauze. E greu să reţii textele, mişcările care urmează.

Am pregătit evenimentul aşa cum mi l-am imaginat. Nu am producător deşi sunt în căutarea unui specialist. M-a ajutat mult Sandu Gorgos, îi sunt recunoscătoare maestrului Botgros şi întregii echipe artistice.”

Interpreta a schimbat mai multe ţinute. A sclipit în toate. Deşi a avut ghinion să i se desprindă corsetul unei rochii chiar în scenă.

Am alergat toată seara să-mi schimb hainele în dependenţă de caracetrul piesei. Nu era bine să cânt într-un singur costum. Cred că nu este cazul să-mi amintesc ce probleme am avut cu unele ţinute.”

Oboseala nu s-a citit pe faţa ei. După spectacol a urmat un after party promis, la care au fost invitaţi doar cei mai apropiaţi prieteni. Nu am dat de nici un interpret în listă.

Întrucât n-a avut posibilitatea să-şi sărbătorească cu fast aniversarea de 25 de ani în ziua cu pricina, patrecerea s-a dat în ziua concertului. Natalia s-a făcut cu o prăjitură sub forma unui microfon şi multe felicitări. Se zice că,  următorul scop pe care vrea să-l atingă este participarea la Eurovision. Dar asta se va întâmpla doar dacă va avea în spate un producător puternic şi o echipă pe măsură.

Text: Olga Chirica

7 motive pentru care trebuie să consumi vitamina C
Articolul anterior
Lenuţa Burghilă slăbeşte cu dovleac copt!
Articolul următor