Natalia Gordienko a strălucit la propriu la nunta Marinei Fedunkiv

Interpreta Natalia Gordienko a îmbrăcat o rochie sclipitoare la nunta Marinei Fedunkiv organizată la Moscova.

Ieri, 27 august, și-au organizat nunta umorista Marina Fedunkiv și iubitul acesteia, Stefano Maggi. Evenimentul a avut loc la Moscova, iar printre invitații selecți ai petrecerii s-a numărat și Natalia Gordienko, scrie ea.md.

27 august 2021 a fost cu certitudine o zi specială pentru umorista din Rusia, Marina Fedunkiv. Vedeta, pe lângă faptul că a împlinit 50 de ani în această zi, aceasta și-a organizat nunta alături de bărbatul ei iubit, italianul Stefano Maggi.

La eveniment au fost de nelipsit vedetele showbizzului rusesc în frunte cu Nikolai Baskov, Andrei Malahov, Elena Malisheva, Aleksandr Revva și mulți alții. Printre invitați s-a numărat și Natalia Gordienko. Pentru unii, prezența artistei l-a eveniment a fost o surpriză, în timp ce pentru alții a fost un lucru de așteptat, așa cum Natalia, în ultima perioadă, este tot mai prezentă în viața sowbizzului rusesc.

Natalia a ales să poarte la eveniment creația designerei Olga Blanc – o rochie până în podea, sexy și elegantă în același timp, cu motive argintii.

Nu este pentru prima oară când Natalia Gordienko alege să poarte rochii O’blanc.

Momentan, nu cunoaștem ce planuri și-a făcut Natalia privind evoluția sa profesională. Poate că se vede dezvoltându-și cariera muzicală în Rusia, poate că se află acolo doar pentru o perioadă… . Cert este că artista s-a integrat de minune în colectivul celebrităților locale!

Criză de șoferi de camion în Marea Britanie
Articolul anterior
Ileana Lazariuc, într-o fotografie rară alături de mezinul său
Articolul următor