Natalia Gordienko, alături de Filip Kirkorov, Jasmin și alte vedete din showbiz-ul rusesc. Cum a fost surprinsă artista?

Interpreta Natalia Gordienko își bucură urmăritorii virtuali cu noi postări curioase, sfârșitul de an 2020 o surprinde la Moscova, implicată în filmări pentru noi proiecte artistice. În pauzele dintre colaborări, nu lipsesc momentele de relaxare și divertisment.

În ultimul an, artista este aproape o prezență constantă în compania vedetelor din showbiz-ul rusesc. Recent, Natalia a mers la teatru împreună cu prietenii săi artişti, Filip Kirkorov, Jasmine, Lolita Milyavskaya și alte persoane publice din Rusia.

,,Ieri am urmărit uimitorul spectacol muzical ,,Шахматы”, o mare plăcere mi-a oferit interpretarea orchestrei și a întregii trupe, în special fabuloasa Anastasia Stotskaya”, dezvăluie artista, pe pagina sa de facebook.

Spectacolul a culminat cu un recital susținut de Filip Kirkorov. „Cireșa de pe tort” a fost surpriza muzicală neașteptată a lui Filip Kirkorov. Așa cum spun de obicei, a fost fantastic. Mulțumesc tuturor pentru emoții, Iias Kokotos, Dimitris Kontopoulos, Ani Lorak, Olesya Sudzilovskaya, Lolita Milyavskaya, JASMIN, Igor Gulyaev, Irina Bezrukova”, a mai menționat artista, în descrierea unor imagini de la eveniment.

Mai multe țări anulează zborurile din și spre Marea Britanie, după descoperirea unei noi tulpini mult mai contagioase de Covid-19
Articolul anterior
Primăria Chișinău cere introducerea de noi restricții în perioada sărbătorilor
Articolul următor
Alte articole interesante