Natalia Gordienko, alături de vedetele showbizului rusesc la Russian Music Awards – gala premiilor ,,Victoria”

Ieri, 23  octombrie, în restaurantul de lux „Marriott Aurora” din Moscova a avut loc o cină festivă în cinstea Galei Premiilor Muzicale „Victoria”. Natalia Gordienko a fost invitată de Filip Kirkorov alături de elita muzicii rusești la evenimentul organizat în capitala Rusiei. Potrivit primelor informații, cei doi pregătesc un nou produs muzical pentru a reprezenta Moldova la Eurovision 2021.

separator

Igor Krutoy, artista Alena Sviridova, poetul Vladimir Vishnevsky și alți academicieni, Filip Kirkorov, Natalia Gordienko și alți oaspeți onorați au fost prezenți la cină.

,,Pregătim un spectacol cu Natașa, o rusoaică talentată, care va reprezenta Moldova la Concursul Eurovision din Rotterdam”, a declarat Philip Kirkorov pentru kp.ru.

La masă cu Filip Kirkorov și Natalia Gordienko, s-a aflat bloggerul David Manukyan, fostul iubit al Olgăi Buzova. Recent, cei doi au afirmat că nu mai formează un cuplu.

Premiul ,,Victoria” există de mulți ani datorită fondatorului, poetului și filantropului Mihail Gutseriev.

,,Mulțumim, regelui nostru, profesorului și mentorului Filipp Kirkorov și Gutserievmedia, pentru o seară uimitoare!!! Am fost foarte mulțumită și respectuoasă!!!”, a specificat Natalia Gordienko, pe facebook.
   

Epidemiolog: ,,Virusul se răspândeşte mai bine pe vreme rece pentru că noi trăim mai mult înăuntru”
Articolul anterior
688 cazuri noi de infectare cu Covid-19, în ultimele 24 de ore
Articolul următor
Alte articole interesante