Natalia Gordienko: ,,Am primit un mesaj de la Filip. Inima mea s-a oprit pentru câteva secunde”

Natalia Gordienko se află în febra emoțiilor pentru Eurovision 2020. Într-o postare pe pagina sa de facebook, artista a povestit cum a ajuns să colaboreze cu renumitul artist din Rusia, Filip Kirkorov, pentru noua sa piesă,,Prison”. Cei doi se cunosc de multă vreme, din 2006, iar decizia de a realiza un produs muzical împreună îi aparține chiar artistului.

separator

,,Eu și Filip Kirkorov🥰

Îmi aduc aminte de parcă a fost mai ieri: anul 2006, 18 ani, încă nu susținusem bacalaureatul, nu văzusem mare lucru la acea vârstă, dar deja eram pe scena Eurovisionului alături de Arsenium. Îmi tremurau genunchii de la mărimea colosală a scenei și de la personalitățile din jurul meu. Și, de parcă n-ar fi fost de-ajuns, am mai făcut cunoștință și cu Filip. Ei cum „am făcut cunoștință”😂, am reușit să facem această fotografie frumoasă și să vorbim nițel. În acel an, Kirkorov a fost regizorul lui Bilan pentru piesa „Never let you go”, pe care și azi o consider una dintre cele mai strălucitoare prestații de la Eurovision.

Doar în 2007, la Novaya Volna, am avut posibilitatea să discut mai îndeaproape cu Filip. Chiar i-a plăcut performanța mea și m-a inundat în complimente. Prieteni, vă puteți imagina cât de plăcut poate fi să te laude însuși Filip Kirkorov?😲

Îmi amintesc că ”mă scăldam” într-o mare de energie pozitivă și dorință puternică de a face mult mai mult. De atunci, ne tot întâlneam periodic la diferite evenimente, discutând o potențială colaborare, dar cumva nu se lipea nimic. Încă🤗

Și…pe 3 ianuarie, am primit un mesaj de la Filip: „Avem o piesă pentru tine!”
Sunt sigură că inima mea s-a oprit pentru câteva secunde, apoi a început să bată în ritmuri puternice. Am ascultat versiunea demo și am rămas pur și simplu stupefiată. Era exact cum îmi plăcea mie: o baladă de dragoste, în care poți demonstra toate notele și capacitățile vocii. M-am regăsit în fiecare vers!

Pe lângă asta, am descoperit că Filip nu numai ca este o fire foarte sensibilă, ci și un adevărat profi. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie și participă constant la întregul proces de creație. Vrea să știe aproape totul. Și este foarte atent. Acest lucru se manifestă în cele mai mici detalii, este foarte grijuliu și se prezintă ca fiind mentorul meu.

Oportunitatea de a lucra cu Filip Kirkorov este pur și simplu wow! Mai mult, Filip respiră prin acest proiect. Avem sinergia și impulsul necesare, suntem pe aceeași undă. Sunt sigură că vom avea un show grandios și memorabil, deoarece pur și simplu nu poate fi altfel acolo unde este Filip Kirkorov”, a menționat artista, pe Facebook.

5 alimente pe care Kate Middleton le consumă în fiecare zi!
Articolul anterior
În China, epidemia cu coronavirus a declanșat cel mai mare experiment din lume: munca de acasă
Articolul următor
Alte articole interesante