Natalia Gordienko: ,,Am primit un mesaj de la Filip. Inima mea s-a oprit pentru câteva secunde”

Natalia Gordienko se află în febra emoțiilor pentru Eurovision 2020. Într-o postare pe pagina sa de facebook, artista a povestit cum a ajuns să colaboreze cu renumitul artist din Rusia, Filip Kirkorov, pentru noua sa piesă,,Prison”. Cei doi se cunosc de multă vreme, din 2006, iar decizia de a realiza un produs muzical împreună îi aparține chiar artistului.

separator

,,Eu și Filip Kirkorov🥰

Îmi aduc aminte de parcă a fost mai ieri: anul 2006, 18 ani, încă nu susținusem bacalaureatul, nu văzusem mare lucru la acea vârstă, dar deja eram pe scena Eurovisionului alături de Arsenium. Îmi tremurau genunchii de la mărimea colosală a scenei și de la personalitățile din jurul meu. Și, de parcă n-ar fi fost de-ajuns, am mai făcut cunoștință și cu Filip. Ei cum „am făcut cunoștință”😂, am reușit să facem această fotografie frumoasă și să vorbim nițel. În acel an, Kirkorov a fost regizorul lui Bilan pentru piesa „Never let you go”, pe care și azi o consider una dintre cele mai strălucitoare prestații de la Eurovision.

Doar în 2007, la Novaya Volna, am avut posibilitatea să discut mai îndeaproape cu Filip. Chiar i-a plăcut performanța mea și m-a inundat în complimente. Prieteni, vă puteți imagina cât de plăcut poate fi să te laude însuși Filip Kirkorov?😲

Îmi amintesc că ”mă scăldam” într-o mare de energie pozitivă și dorință puternică de a face mult mai mult. De atunci, ne tot întâlneam periodic la diferite evenimente, discutând o potențială colaborare, dar cumva nu se lipea nimic. Încă🤗

Și…pe 3 ianuarie, am primit un mesaj de la Filip: „Avem o piesă pentru tine!”
Sunt sigură că inima mea s-a oprit pentru câteva secunde, apoi a început să bată în ritmuri puternice. Am ascultat versiunea demo și am rămas pur și simplu stupefiată. Era exact cum îmi plăcea mie: o baladă de dragoste, în care poți demonstra toate notele și capacitățile vocii. M-am regăsit în fiecare vers!

Pe lângă asta, am descoperit că Filip nu numai ca este o fire foarte sensibilă, ci și un adevărat profi. Mă ajută de fiecare dată când am nevoie și participă constant la întregul proces de creație. Vrea să știe aproape totul. Și este foarte atent. Acest lucru se manifestă în cele mai mici detalii, este foarte grijuliu și se prezintă ca fiind mentorul meu.

Oportunitatea de a lucra cu Filip Kirkorov este pur și simplu wow! Mai mult, Filip respiră prin acest proiect. Avem sinergia și impulsul necesare, suntem pe aceeași undă. Sunt sigură că vom avea un show grandios și memorabil, deoarece pur și simplu nu poate fi altfel acolo unde este Filip Kirkorov”, a menționat artista, pe Facebook.

Osetia de Sud, regiune separatistă a Georgiei, discută cu Moscova posibila includere în Rusia

Osetia de Sud, regiune separatistă a Georgiei, a discutat cu Moscova despre posibila sa includere în Federaţia Rusă, a relatat duminică agenţia oficială de ştiri rusă RIA, care îl citează pe preşedintele parlamentului Osetiei de Sud, Alan Alborov.

„Discutăm toate aceste probleme în strânsă coordonare cu Rusia, ţinând cont de relaţiile şi tratatele noastre bilaterale”, a declarat Alan Alborov, citat de RIA.

Alborov a răspuns cu aceste cuvinte la o întrebare despre posibilitatea organizării unui referendum pe această temă, scrie Agerpres.

Moscova a recunoscut „independenţa” regiunilor separatiste Osetia de Sud şi Abhazia după ce a purtat un război cu Georgia în 2008. Ulterior, Federaţia Rusă a oferit sprijin financiar semnificativ şi cetăţenie rusă populaţiilor acestor două regiuni separatiste şi a staţionat acolo mii de militari. 

Bărbatul reținut pentru incidentul de la Ambasada Rusiei la Chișinău susține că deține cetățenie rusă

Bărbatul reținut pentru incidentul de la Ambasada Rusiei la Chișinău este cetățean al Republicii Moldova și are 54 de ani. El susține că deține și cetățenia Federației Ruse, fapt care urmează să fie stabilit cu exactitate de oamenii legii. Poliția a revenit cu informațiile preliminare obținute.

Astfel, potrivit poliției, totul s-a întâmplat duminică, 17 martie curent, pe la ora 11:30 și bărbatul, de fapt, a aruncat două recipiente cu substanțe inflamabile peste gardul Ambasadei.

„Acesta a fost imediat reținut și identificat, iar la moment se află la inspectoratul de poliție pentru audieri și documentare. Bărbatul de 54 de ani este cetățean al Republicii Moldova, dar declară că deține și cetățenia Federației Ruse, fapt care urmează să fie stabilit cu exactitate de oamenii legii. În timpul audierilor, acesta și-a motivat gestul prin unele nemulțumiri care le are în raport cu acțiunile autorităților ruse”, spun oamenii legii, conform Realitatea.

Toate circumstanțele urmează a fi stabilite în cadrul procesului de documentare.

Cine ar putea fi noul ambasador al SUA în Republica Moldova

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a nominalizat joi, 14 martie, un nou ambasador în Republica Moldova.

Este vorba de Kelly Adams-Smith, care este în prezent șef adjunct al Misiunii SUA în Uniunea Europeană. Aceasta este diplomat de carieră în cadrul Serviciului Extern superior al SUA cu rang de ministru consilier. 

Anterior, Kelly Adams-Smith a fost șef adjunct al misiunii la Ambasada SUA din Praga. De asemenea, a fost consilier economic la Ambasada SUA din Londra. Ea a avut misiuni diplomatice și în Bulgaria, Estonia și Rusia. Kelly Adams-Smith a fost și secretar executiv adjunct al Consiliului de Securitate Națională de la Casa Albă. 

Diplomatul cunoaște limba rusă, bulgară, estonă, inclusiv cehă. Este originară din New Jersey. A obținut diplome de licență și postuniversitare de la Universitatea Americană din Washington, D.C. și Universitatea Harvard.

Menționăm că actualul ambasador al SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon a depus jurământul de intrare în funcție în decembrie 2021.

5 alimente pe care Kate Middleton le consumă în fiecare zi!
Articolul anterior
În China, epidemia cu coronavirus a declanșat cel mai mare experiment din lume: munca de acasă
Articolul următor